2 Май, 2018 18:45 7 328 6

Продължава събарянето на култови барове в Слънчев бряг

  • слънчев бряг-
  • бар-
  • обекти-
  • събаряне
Продължава събарянето на култови барове в Слънчев бряг - 1

На плажа в „Слънчев бряг-север“ са премахнати бетонните основи на бар „Амиго“ пред хотел „Белвю“, нарушаващ одобрената от министъра на туризма Николина Ангелкова схема за разполагане на преместваеми обекти. Разрушаването на нерегламентирани обекти в комплекса преди началото на активния сезон продължава, уточниха от Министерство на туризма.

Старият бар „Амиго” беше разрушен доброволно през средата на април тази година. Поради несъответствия със схемата беше съборен и ресторант Terra с площ 400 кв.м пред хотел „Палас“. Преди това бяха разрушени ресторант Stela di marre пред хотел „Белвю“ и Bubles бар & ресторант - и двата със същата квадратура, в района на хотелите „Гларус“ и „Чайка“.

Продължава събарянето на култови барове в Слънчев бряг

Министърът на туризма Николина Ангелкова прекрати концесията на този плаж, след като при проверки бяха открити над 8000 кв.м преместваеми обекти, които надхвърлят одобрената схема. Още през февруари тази година беше отчетено, че вече са съборени над 190 незаконни преместваеми обекта. Тяхната площ, останала от прекратената концесия, превишаваше одобрената схема, но разчистването се отложи заради започналия активен сезон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Суйо

    6 12 Отговор
    Министър Ангелкова раздаде ли каски на обслужващият персонал, или това се очаква от Министъра на труда и социалната политика? Щото почивките на шведските общи работници са по месец. Що глави ще избомбят.
    Сега при липсата на барове, разюздените бритиши ще трябва да купуват от супера и да се въргалят в градинките за да си направят веселото.
    Личното ми мнение е, че трябва да се остави един такъв курорт за отрепките, за да могат всички други да си разберат от почивката в останалите. Все пак почиват и семейства. И да не забравяме за алтернативата Солун.

    Коментиран от #6

  • 2 Vankata

    11 5 Отговор
    Браво намериха топки да свършат нещо полезно, но трябва да има и алтернатива за хората които си изкарват прехраната.
  • 3 Кабагайдаров

    22 3 Отговор
    Освождават терени за нови наематели приближени до човека който разпределя порциите........
  • 4 Гост

    13 1 Отговор
    Кисьови аут,и хотелите да бутат
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Йордан

    5 5 Отговор

    До коментар #1 от "Суйо":

    Те освен да рушат за друго не стават.разрушуиха цялата държава начело с главния разрушител др.б.борисов