18 Юни, 2018 12:03 2 204 3

Новото жилище започва от банята

  • баня-
  • интериор-
  • обзавеждане-
  • сънденс резиденс
Новото жилище започва от банята - 1

Планирате да купите жилище? Искате качествено ново строителство? „Сънденс Резиденс“ Ви очаква от 15 юни до 15 август с атрактивно предложение – нов апартамент с изцяло завършена и оборудвана баня.

При покупка на жилище в комплекса в периода от 15 юни до 15 август, новодомците ще получат безплатно завършване и оборудване на банята в новото си жилище. „Планекс“ се ангажира да закупи всички материали и да осигури цялостното завършена и оборудвана баня. Предложението включва покупка и монтаж на фаянс и теракот, мивка с шкаф, моноблок, бойлер и смесителни батерии – ангажимент на клиента е само да избере материалите при някои от доказаните с качеството и опита си партньори на „Планекс“.

Спестете си време, нерви и пари и се възползвайте от тази лятна оферта, за да вземете своя подарък – завършена и обзаведена баня по индивидуален проект!

„Сънденс Резиденс“ е 6-етажен жилищен проект от затворен тип на „Планекс“, строително-инвестиционна компания с 28 годишен опит. Той представлява модерен комплекс, разположен в динамично развиващия се столичен квартал „Манастирски ливади“ (запад), с комуникативни, осигуряващи директен достъп до по-голямата част от града пътни артерии. Комплексът предоставя на своите жители естествено уединение от градския шум. От него се разкрива панорама към красивите склонове на Витоша и разполага с 83 апартамента с една, две и три спални, с площ от 60 до 198 кв.м. Предвиден е богато озеленен вътрешен двор с водно огледало, зони за отдих и детска площадка, както и е осигурен професионален сграден мениджмънт.

На хармоничен живот в ритъма на слънцето ще се наслаждават бъдещите обитатели на „Сънденс Резиденс“ – уреден и спокоен кът в забързания столичен живот. Изложението на жилищата е изцяло изток-запад – сутрин сградата „посреща“ слънцето, а вечер го „изпраща“.

Нямате търпение да изберете ново жилище? Какво предпочитате – едностаен, двустаен или тристаен апартамент? В периода от 15 юни до 15 август при покупка на апартамент, „Планекс“ ще осигури цялостното завършване и оборудване на банята. Разходете се из апартаментите в „Сънденс Резиденс“ и изберете своя нов слънчев дом тук.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.
Платена публикация



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аман от реклами

    6 0 Отговор
    Качественото строителство е СТАРОТО.
  • 2 Ганю

    3 0 Отговор
    AмАН!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.