Продават дизайнерска къща на модна икона

Публикувана: 5 Юли, 2018 16:10
КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 11374

Къщата, която се намира на брега на р. Елба в Хамбург, и някога е принадлежала на Карл Лагерфелд, е обявена за продажба. Цената е 11.6 млн. USD. Имотът е построен през 20-те години на миналия век. В първоначалния си вид е била решена в римски стил. Вторият етаж е настроен през 1927 г.

Модната икона купува къщата Villa Schüler през 1991 г. и я преименува във вила Villa Jako в чест на покойния си приятел Жак дьо Башер. Реставрацията на целия имот с прилежащите към него земи в размер на 1.2 хектара поверява на Ренате Кант.

Креативният моделиер решава да се раздели с къщата през 1998 г. „Невъзможно е да живееш на р. Елба. През цялото време гледаш реката и ставаш мързелив”.

Къщата е една от най-оригиналните в Германия. В атриума има стъклен купол, таваните са украсени със златни листа, а паркетът е от бор. Единият от коридорите е превърнат в библиотека. Имението е украсено с луксозни неокласически елементи. Разполага с басейн в римски стил.Ловци на бисери
Сотир Цацаров
Главният прокурор обяснява пред журналисти защо е против криминализирането на пътни нарушения:
Ако вървим по тази линия, най-вероятно ще превърнем в престъпление движението с каруци или превозни средства с животинска тяга, както ги дефинира законът."

Още бисери