Last news in Fakti

7 Март, 2012 16:39 5 291 5

Строят жилища, наподобяващи НЛО и иглу

  • румъния-
  • жилища-
  • иглу-
  • нло

Румънецът Роберт Камнер намери интересен начин за продажба на жилища. Той започна да ги строи под формата на НЛО или иглу. Сферичните постройки, които са устойчиви на земетресения и наводнения, са с близо два пъти по-голяма площ и двойно по-евтини в сравнение със стандартните жилища.

„Апартаментите под формата на НЛО и иглу са с прости, безопасни конструкции, обезопасени срещу земетресения, пожари, торнада и енергийно ефективни”, обяснява Камнер и допълва, че живее в подобно жилище. То е с площ 422 кв.м, а вложението е на стойност 80 000 EUR.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 красимир петков

    1 0 Отговор
    Румънец и циганин и след 1000 години неможе да ги извадиш от колибата!!! Колибата може да е по -модерна но си остава КОЛИБА А ТОИ ЦИГАНИН!!!
  • 2 Методи Методиев

    3 0 Отговор
    Съседа не открива топлата вода. Тази технология на строителство я има една българска фирма, при това на много по - високо ниво . Пак се сещам за един виц, който съм го споделял с вас. Пак ще гоно напиша: Попитали един българин, какво ще направи ако детето му се изака пред Айфеловата кула. Нашият каза: "Ще го съдера от бой!" След това попитали един евреин същия въпрос. Евреинът казал:"Как какво? Ще повикам веднага медиите, ще го заснемат и ще предложа да го поставят в Лувъра, като произведениие на изкуството". Драги приятели дайте да си хвалиме нашето, защото и циганите не искат да ни хвалят вече!
  • 3 noname

    1 0 Отговор
    Методи,може ли малко инфо за тази българска фирма .Предварително Благодаря.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 медиатор алфа

    0 0 Отговор
    няма никакви снимки от вътре, етажност, стълбища, мебелите с овален гръб ли са? Защо няма подробности бе?