Last news in Fakti

10 Февруари, 2012 09:16 4 985 3

Хотелите иглу стават все по-популярни

  • хотел-
  • иглу-
  • сняг

В Андора, Швейцария и Австрия набират все по-голяма популярност ледените хотели, които разполагат с ресторант, леден бар и гореща вана. Клиентите плащат между 120 и 360 EUR за вечер в подобен хотел. Хотелът тип иглу е с площ 600 кв.м.

Единственият минус за гостите е, че след като цял ден са се разхождали, няма да могат да вземат топъл душ, тъй като водата ще е замръзнала.

Идеята за първият хотел иглу на Стария континент е на сноубордиста Ейдриън Гюнтер, след като му омръзнало да става рано, когато е най-доброто време за упражняването на подобен спорт. След като открива първия леден хотел през 1995 г. любители на зимните спортове решили да се възползват от това удобство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 NO ONE

    0 0 Отговор
    хехе, колко хотели има навсякъде около нас
  • 2 Иракли Иракли

    0 0 Отговор
    Ние треперим от студ и ще има лоши последствия,онези живеят в лед................
    А бре хора ние ли сме шантави или онези са по качествени хора!
  • 3 The Bear

    0 0 Отговор
    а може би презадоволеността ги тласка към всякакви щури изпълнения и ненормални според нас изстъпления. Хубаво и интересно би било предполагам един път човек да се порадва на такова нещо, но пък това не се приема от практичността на българино и той вероятно няма да го потърси повторно като изживяване... пък и цените не са по нашите джобове...