Last news in Fakti

25 Ноември, 2018 11:15 2 892 4

Продадоха имението на Арета Франклин

  • арета франклин-
  • имение-
  • детройт

Триетажният тухлен дом с площ 520 кв.м е купен от пожелал анонимност жител на щата Мичиган

Продадоха имението на Арета Франклин - 1
Снимка: БТА/АР

Имението в Детройт, което бе собственост на починалата през август кралица на соул музиката Арета Франклин, беше продадено за 300 хиляди долара, съобщи АР.

В. Detroit news пише, че построеният през 1927 г. триетажен тухлен дом с площ 520 кв.м е купен от пожелал анонимност жител на щата Мичиган. Понастоящем цялата принадлежала на Франклин недвижимост в Детройт е разпродадена.

Все още не е намерило купувач имението й на стойност 800 хиляди долара в Блумфийлд хилс, недалеч от Детройт.

Продаденият за 300 хиляди долара дом се намира в централната част на Детройт, близо до голф-клуб. Имението включва 5 спални, 6 бани, три камини, гараж за три автомобила и голям двор. Франклин купила дома през 1993 г., но платената тогава за него сума не се съобщава.

През 2008 г. певицата за малко щяла да се лиши от имението, тъй като заради грешки на юристи не били своевременно платени данъци за 19 хиляди долара. В края на краищата тя платила данъците.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мн евтино

    10 0 Отговор
    В Панчарево са такива цвните
  • 2 Боклуци

    8 0 Отговор
    Е то това имение струва колкото един апартамент на по-видно място в София! Смятяйте как са завишени цените в Бг! Тия пари за това имение един бг магистрат ще ги извади като джобни!
  • 3 Спекула

    7 0 Отговор
    Това показва колко нереално завишени са цените в бедна България!
    520 м2 РЗП с голям двор в центъра на Детройт, да не говорим че има придадена стойност заради бившата си собственичка, ако съшия имот беше в Бояна колко ли щеше да струва....
  • 4 Детройт

    3 0 Отговор
    Детройт е един от най-лошите ,за живеене,градове.Голяма битова престъпност,града е почти фалирал.Въпреки това,цената за такова имение и то с история е доста интересна,погледната през окото на българския имотен купувач.