Last news in Fakti

12 Април, 2012 19:03 2 132 3

Най-малкото вегетарианско кафене е в Мюнхен

  • кафене-
  • вегетарианство-
  • германия-
  • мюнхен

Една маса с осем места около нея. Само това може да се побере в най-малкото вегетарианско кафене в Германия. То се намира на ул. „Шванталер” в Мюнхен. „Химелхергот” е най-малкото кафене не само на територията на баварската столица, но и на цяла Германия. „Въпреки това вече имам постоянни клиенти. Много от клиентите влизат за по едно кафе, докато чакат своите приятелки да напазаруват в съседните магазини”, казва собственикът.

Желаещите да пият кафе, които няма къде да седнат или стоят прави или ползват стълбите пред заведението като място за сядане. Кафето е 2.50 EUR, а вегетарианските сандвичи са с цени 3-3.50 EUR. Ябълков или черешов пай може да се купи срещу 4.50 EUR.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТО

    0 0 Отговор
    Кафе за 5 лева или парче ябълков пай ненадвишаващо 150 грама за 9 лева - ба.и теа шваби са луди !И после от къде имали кинти швабите ! ! ! 9 кинта си е цело кило свинско от магазина а те за парченце ябълков пай ...скромни а
  • 2 Виктор Георгиев

    0 0 Отговор
    нормално един дюнер също е 3.50
  • 3 Иракли Иракли

    0 0 Отговор
    Е това е форум за нашата адмистрация по узаконяването!
    Гледайте бе ,уредили се с заплатки от данъкоплатеца администратори!......Как бихте узаконили подобна дупка,без стая за
    почивка без вход за зареждане на обекта,може би няма и WC.Да
    изреждам ли още проблемни неща за недопускане в действие на
    подобен обект.ДА ама германците,които също имат адмистрация
    е дала възможност този човек да работи за да вкарва пари в хазната,а българския "КАЛПАК",ще гледа да вземе рушовета и после може и да се узакони!Не се усещете колко сте нещастастни
    бе общински !