Last news in Fakti

19 Май, 2019 10:05 2 615 2

Рига предлага по-изгодни жилища

  • рига-
  • латвия-
  • цени-
  • жилища

Цените на този вид имоти са поевтинели с 2%

Рига предлага по-изгодни жилища - 1
Снимка: Shutterstock

С 2% са поевтинели жилищата в Рига през април тази година в сравнение със същия период на миналата, сочат данните на Латвийската асоциация за недвижими имоти LANIDA. През април средната цена при имотите от вторичния пазар се е понижила с 1.5%. В Юрмала се отчита спад от 3% при жилищата ново строителство.

Средната цена на новопостроените имоти през април се е увеличила до 2500 EUR/кв.м в центъра на Рига и до 1470 EUR/кв.м в останалите квартали на латвийската столица и до 2800 EUR/кв.м в Юрмала. Старите жилища в Рига се търгуват средно срещу 1480 EUR/кв.м, а в кварталите – 820 EUR/кв.м.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цветанов

    5 5 Отговор
    А вие тук сте тръгнали за 600 лв./квадрат да се разправяте с нас, гербавите. Не ви ли е срам? Вас, като общество? И БСП да се засрамят, защото предимно те изнесоха тези компромати срещу единственото работещо правителство, което България някога е имала. Само платените и протежетата на подсъдимия БГ Мадоф Цветан Василев, Христо Иванов и разбира се Иво Прокопиев хвърлят кал срещу нас. Правителство без алтернатива!

    Коментиран от #2

  • 2 Кирил

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Цветанов":

    Знаем ви алтернативата,на три пъти фалирвахте българия