Last news in Fakti

3 Януари, 2020 11:37 3 128 4

Кино „Космос“ с нов интериор

  • ловеч-
  • киносалон-
  • реновиране
Кино „Космос“ с нов интериор - 1

Кино "Космос" в Ловеч започна своята дейност през новата 2020 година с напълно обновен вътрешен дизайн. Старите столове в голямата зала на Дом "Преслав" вече са подменени със съвременни. Местата са редуцирани до 280, но пък разстоянието между редовете е увеличено и дава комфорт както на седящите, така и на преминаващите. Столовете са снабдени с поставка за напитки. Обстановката е семпла, чиста и с усет за лукс, което предполага по-голяма наслада от прожекцията. „Това е новият ни салон, създаден с много труд и любов за вас! Очаквайте скоро много нови изненади и подобрения, защото искаме да останем в Ловеч!“, каза собственикът Цветомир Матев.

Частното кино „Космос“ стартира през пролетта на 2016 година по инициатива на трима младежи, бивши състуденти - Павел Павлов, Ивайло Коцев и Цветомир Матев, като само последният е от Ловеч. С реализирането на идеята градът възстанови редовните кинопрожекции, след като близо 20 години беше без работещ киносалон.

Община Ловеч подкрепя дейността на кино „Космос“ като важна част от възраждането на културата на града.

Кино „Космос“ с нов интериор

Кино „Космос“ с нов интериор


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тролл2

    1 7 Отговор
    Кино ли? Мале малеее
  • 2 Умберто

    7 0 Отговор
    Яки си бяха старите кина,имаха някак Дух.
  • 3 Телефончету

    3 2 Отговор
    Помислих, че става въпрос за нашия,, Космос,, у нашето село, голяма романтика едно време да отидеш на кино и да гледаш некой индийски филм...!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.