ФАКТИ.БГ

Инвестиционен имот в град Велико Търново

7% чиста годишна доходност с договор от 10 години

Публикувана: 7 Януари, 2020 11:45
КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 2851
Инвестиционен имот в град Велико Търново
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 4 от 12 гласа.

Имате заделени пари, но не са достатъчно, за да закупите имот? Агенция за недвижими имoти „Нов Дом 1“ Ви дава възможността да инвестирате в сграда „Болгар“, кв. Бузлуджа – град Велико Търново.

Това е идеалното предложение за хора, които разполагат с ограничен финансов ресурс и търсят подходяща инвестиция.

Какво представлява инвестиционната ни възможност?

С бюджeт от 13-15-20 хиляди евро, Вие можете да станете собственици на чисто нов имот в сграда „Болгар“. Сключва се договор с инвеститорската компания със срок от 10 години, през които Вие ще получавате чиста годишна доходност от 7 процента. Дължимата сума ще Ви бъде изплащана ежемесечно.

Предложението важи за ограничен брой имoти и е валидно до 31.01.2020 година.

Бъдещият купувач има опцията да сключи 10 годишен договор за отдаване под наем на имота с продавача. Договорът ще бъде вписан в агенцията по вписвания с неустойка в полза на купувача, че при прекратяване от страна на продавача, то купувачът ще получи дължимите наеми до края на 10 годишния срок.

Първата сграда от комплекса ще бъде завършена до 01.03.2020 година и от тази дата ще започне да се изплаща доходността към всеки, който се е възползвал от това предложение.

Това е наистина отлична възможност, която със сигурност ще Ви донесе много по-голяма доходност в сравнение с всички останали конвенционални опции, които се предлагат в момента на пазара като влогове, ценни книжа и други. – допълва Венелин Бабанов, мениджър в „Нов Дом 1“.

„Нов Дом 1“ е агенция за недвижими имoти, която оперира в България и Русия от 9 години. Компанията се отличава с висок професионализъм и изключително атрактивни цени на предлаганите имoти във Варна и София, където тя основно оперира.

Не се колебайте да зададете своите въпроси на Венелин Бабанов, мениджър в „Нов Дом 1“ на 0894 555 620 или на babanov@novdom1.bg.

Инвестиционен имот в град Велико Търново
Инвестиционен имот в град Велико Търново

Инвестиционен имот в град Велико Търново

Велико Търново / България

Поставете оценка на статията:
Оценка 4 от 12 гласа.


Ловци на бисери
Бойко Борисов
Думи на премиера Бойко Борисов при награждаваното на лекарите, грижили се за пострадалите израелски туристи при атентата в Бургас.
Къде е тоя, якия касапин"

Още бисери