Last news in Fakti

13 Януари, 2020 18:15 6 888 2

Балканите с още един аквапарк

  • черна гора-
  • аквапарк-
  • атракцион-
  • инвестиция

Той ще е втори за Черна гора

Комплексът за водни развлечения трябва да се появи в черногорския Горни Щой през лятото на 2020 г. Аквапаркът ще бъде разположен на площ от 26 000 кв.м. Инвестицията е на стойност близо 7 млн. EUR.

Идеята за развлекателното съоръжение датира още от 2015 г., но поради неуредици с правната страна на парцела строителството му се забавя. Кметството на Улцин и турската компания инвеститор Polin, инвестираща в проекта, са подписали споразумение за начало на изграждането и обявиха, че то ще започне в най-скоро време.

Плановете са аквапаркът да разполага с развлекателни съоръжения за деца и възрастни. Ще има басейни, водни ски и редица други атракциони.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ал та фанах Атаопънах

    23 3 Отговор
    Горни Щой ще правят аквапарк, а в Перник ще си простират дрехите по земята сутрин, за да може росата да се събира и да ги изтискват за да пият водата от тях.
  • 2 Щом турци ще го строят

    0 0 Отговор
    Много хора после ще измрат! Дайте някоя дюнерджийница да направят, на не ги занимавайте със сериозни обекти!