Last news in Fakti

20 Август, 2020 17:37 2 502 1

Възстановяване на една от най-засегнатите компании от коронавируса

  • airbnb-
  • фондова борса-
  • първично предлагане-
  • акции

Аіrbnb с тайно първично публично предлагане

Възстановяване на една от най-засегнатите компании от коронавируса - 1
Снимка: Shutterstock

Качването на Аіrbnb на фондовата борса ще се случи, независимо от трудната ситуация, в която изпадна компанията в резултат на пандемията от коронавируса. Първичното публично предлагане обаче ще е тайно. Според анализатори това означава, че то ще се случи по-рано от очакваното.

Изминалата седмица беше първата след началото на пандемията, в която платформата успя да регистрира над 1 милион резервации дневно. Това е сигнал за постепенно възстановяване на туристическия сектор. Подаването на документи за първично публично подаване в този момент е индикация и за това че резултатите ѝ са достатъчно добри. Остава обаче въпросът дали те са били толкова добри през второто тримесечие, че да я качат на фондовата борса.

Изборите в САЩ обаче също оказват влияние дотолкова доколкото преди тях се наблюдава предпазливост от страна на инвеститорите и пазарите са по-консервативно настроени.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фен

    2 0 Отговор
    Пак реклама