Last news in Fakti

11 Септември, 2020 18:56 3 285 3

Три пъти по-евтино за инвеститорите

  • йордания-
  • инвестиции-
  • имоти

Йордания намали прага за получаване на гражданство чрез вложение в имот

Три пъти по-евтино за инвеститорите - 1
Снимка: Shutterstock

От 2018 г. до момента по програмата за получаване на йорданско гражданство срещу инвестиция в недвижим имот са привлечени 1.38 млрд. USD, сочат данните на Комисията по инвестиции в Йордания (JIC) от едва 200 големи чуждестранни инвеститора, казва управителят на комисията Халид ал Вазан. Създадени са 7369 работни места. От JIC не посочват детайлни статистически данни, но заявяват, че повечето вложения са от Сирия, Ирак, Палестина, Финландия, Канада, Ливан, САЩ, Пакистан и Индия.

След като от JIC изнесоха въпросните данни, обявиха че намаляват прага на получаване на гражданство срещу инвестиция близо три пъти. Инвестиционната програма на Йордания е сред най-добрите в света.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БойкУ БурисоФ

    4 1 Отговор
    Демек,с няколко шкафа ще си реша проблемите.
  • 2 Опознай ме

    1 1 Отговор
    Да се прави бизнес, това е добре!
    Запознай се с мен и разбери как се прави бизнес с мен!
  • 3 Надежда

    1 0 Отговор
    Йордания ли беше държавата на Данчо?