Last news in Fakti

22 Април, 2021 07:11 3 094 2

Община получи имоти от правителството

  • ловеч-
  • правителство-
  • имоти-
  • прехвърляне-
  • стопанисване

Помещенията ще се ползват за обслужване на хора в неравностойно положение

Община получи имоти от правителството - 1

Министерският съвет обяви имоти - публична държавна собственост за частна държавна собственост и ги прехвърли на община Ловеч за предоставяне на социални услуги. Имотите се намират в сграда на ул. „Д-р Съйко Съев“ № 56, в Ловеч и представляват три помещения - едно на третия етаж и две на четвъртия и петия етаж в същата сграда. В тях общината ще предоставя здравно - социални услуги на пълнолетни лица с увреждания и възрастни хора в надтрудоспособна възраст.

Целта е да се подобри качеството на живот на тези хора, както и да се създадат условия за достъпност, гражданско участие и минимално ограничаване на личната им свобода. Правителството прехвърля безвъзмездно правото на собственост върху два имота - частна държавна собственост, на община Вълчи дол. Те ще се ползват във връзка с изпълнение на публичните функции на общината, свързани със създаването на зона за спорт и отдих, облагородяване, поддържане на зелени площи и създаване на нови такива, както и за обособяване на кътове за деца със специални образователни потребности. Имотите се намират в гр. Вълчи дол и са с обща площ 6220 кв. м.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бат Бойко дъртия комунист

    1 1 Отговор
    Да ме помнят с добро!
  • 2 Факти ще се глобяваме

    2 0 Отговор
    Тука защо я няма опорката в края на статията срещу ИТН. Следвайте указанията или няма да получите бонуси така, хора. Тц тц тц