21 Май, 2021 11:21 2 245 5

Сграда се срути след общинско нехайство

  • ловеч-
  • сграда-
  • срутване

Шест години граждани са подавали сигнали за опасна постройка в Ловеч

Опасна постройка се срути в ловешкия квартал „Гозница“, като по чудо няма жертви и ранени, след като рухна в съседен имот. За проблеми с постройката жителите на квартала сигнализират цели 6 години.

Ограничените възможности, които имат общините във въпросния случай се проявяват. Местната власт многократно е правила предписания за укрепване, но до такива така и не се е стигнало.

Сградата е трябвало да бъде съборена, но сама рухва. Бавенето на процедурата е поради възражения от страна на втория собственик на имота.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Срутище

    6 0 Отговор
    Капитализъм - Срутище - Гробище.И погребалните"услуги" безбожно скъпи за "обикновения" човек..

    Коментиран от #2

  • 2 кукундер

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "Срутище":

    Франция, Нидерландия, Дания, Норвегия...., все страни където не е познат комунизма, тези страни са капиталисти. И преди, когато България беше комунистическа и сега българите се стремят да се устоят именно в тези капиталистически страни, а не в Северна Корея, Китай или в Русия.

    Коментиран от #4

  • 3 Гост

    2 0 Отговор
    В България администрацията е най-бавната. Невъзможно е да се работи с толкова тромав апарат. Това е следствие на непрестанното увеличение на държавните служители, за чиито никнещи длъжности постоянно никнат и съответните документи с които се товари обществото. Порочен кръг без край, който трябва да се премахне от раз.
  • 4 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "кукундер":

    Името ти ти отива много. Поне да беше попрочел малко, преди да се изложиш толкова лошо. В България никога, повтарям НИКОГА не е имало комунизъм. Имахме социализъм и за твое сведение, Франция и Швеция също са социалистически страни.
  • 5 гост

    1 0 Отговор
    Ако имаше ПАСПОРТ , нямаше да се срути ? Нали ? )))))))