Last news in Fakti

22 Октомври, 2002 00:00 1 103 0

От 1 ноември се приемат молби за помощи за новия отоплителен сезон

Моли-декларации за месечна помощ за отопление с ток и парно ще се приемат от 1 ноември, съобщиха от социалното министерство. Те се заверяват в районните служби за социално подпомагане, напомниха от Столична община. Максималната сума за месец е 45,38 лв. Парите ще се превеждат на “Топлофикация - София” и на “Електроразпределение”.
Нуждаещите се получиха вече документи за 150 лв., с които могат да се купят дърва, въглища или брикети два месеца реди началото на отоплителния сезон.
Хората, които продават разрешителните си или самото гориво, ще бъдат лишавани от помощи през следващата зима, съобщиха от социалното министерство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА