Last news in Fakti

27 Май, 2013 12:54 2 211 0

Лондон с нова луксозна перла

  • великобритания-
  • проект-
  • инвестиции

Интересът на най-богатите хора на света към придобиването на луксозни имоти в Лондон не спира. Несъмнено търсенето на подобни апартаменти не убягва от погледа на крупни строителни предприемачи. Доказателство за това е поредният комплекс, който ще бъде изграден в британската столица.

Неговото име е Royal Wharf и ще бъде разположен на площ от 15 хектара в близост до р. Темза, до кралските докове. За мащабите на проекта най-точна представа дават цифрите. Планира се да бъдат построени 363 000 кв.м жилищна площ, 3385 апартамента, училище, офисни и търговски площи, ресторанти за 10 000 посетители плюс цялата необходима инфраструктура за нормалното функциониране на комплекса.

Royal Wharf ще бъде свързан с центъра на Лондон посредством метро, а през 2018 г. се предвижда да има железопътна и речна връзка.

„Проектът е един от най-мащабните в британската столица за последните няколко години”, припомнят от консултантската компания Knight Frank.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА