Last news in Fakti

29 Май, 2013 19:03 1 283 1

Акцентът ще е енергийната ефективност

  • терзиева-
  • саниране-
  • енергийна ефективност-
  • инфраструктура-
  • регионално развитие

През последните месеци активно се работи по Оперативната програма за енергийна ефективност и обновяване на жилищните домове. Програмата е атрактивна с това, че осигурява до 75% финансиране. Последния месец два блока в София вече подписаха договори, при които ще платят само 25% от санирането.

При встъпването си в длъжност новият министър на регионалното развитие, Десислава Терзиева, заяви, че се надява именно при енергийната ефективност да има приемственост.  Не по-малко важни са инфраструктурните проекти. „Има неотложни мерки в работата на министерството, които ще продължат в съответствие с политиката на плана „Орешарски“. Цялото програмно правителство се основава на експертността и ще работим в екип”, допълни министър Терзиева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vladimir Yosifov

    0 0 Отговор
    Добър ден министър Терзиева, моля, кажете каква част от ползващите ток и парно не плащат сметките си .
    Кражбите съсипват България !
    Няма как санирането да подобри живота на коректните граждани .
    Живея в саниран апартамент и плащам вода, ток и парно на :
    съседи, шивашки цех, дом за сираци, пункт за събиране на метали, една окупирана от цигани селска къща, един партиен офис и ...
    Затова без да ползвам парно плащам по 60 лева за ТЕЦ !!!
    Бъдете здрава !