Last news in Fakti

25 Юли, 2022 11:14 5 798 10

Над 80% мечтаят за извънградска къща

  • русия-
  • къща-
  • покупка

Болшинството руснаци биха я купили със заем

Над 80% мечтаят за извънградска къща - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Делът на руснаците, които мечтаят да си купят собствена селска къща е 82%, сочи проучване на Post Bank. В анкетата са участвали хора на възраст между 18 и 55 години от различни региони на страната. 68% от респондентите не притежават крайградски имоти; 9% не биха искали да купуват такива обекти. Други 9% все още не са взели окончателно решение.

Що се отнася до източниците на средства за закупуване на крайградски жилища, 71% от анкетираните планират да вземат заем, 15% ще похарчат спестяванията си, а 14% все още не са решили. Около 40% от руснаците са готови да дадат до 3 милиона рубли, 29% - от 3 до 5 милиона рубли за извънградска къща. Над 10 милиона рубли са готови да похарчат 2% от анкетираните.

В последно време в Москва се увеличи търсенето на крайградски недвижими имоти. Тези недвижими имоти се оказаха единственият сегмент от пазара, където броят на заявките от потенциални купувачи се увеличи.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 уайтнoйз

    16 4 Отговор
    оти не знаят колко работа е да си у колиба затвА. оно е райграс, поливане, листа.. се нещо става и се занимаваш. става ма с градинар и общак.

    Коментиран от #8

  • 2 Миме

    14 1 Отговор
    И аз искам, няма ли нещо на примоция?
  • 3 Когато дойдат украинците

    4 18 Отговор
    руснаците ще живеят в землянки !
  • 4 456

    16 4 Отговор
    Над 80% от руснаците ИМАТ ДАЧА. Така, че информацията нещо...
  • 5 Симо

    12 2 Отговор
    Хората нямат цигани. Селата им са фри от малограмотни, крадливи, безработни маргинали и могат да се насладят на селото си. Знам че ще ми изтрият коментара, ама ....

    Коментиран от #9

  • 6 Хитовете на лунатиците са тук

    0 1 Отговор
    Сибир пустее точно защото тия искат. То там е имало градове и села дето сега вече са изчезнали. Защото руснаците тръгнали да си купуват селска къща в москва.
  • 7 Гост

    3 3 Отговор
    Колко от купилите си извънградска къща се отказват след първата година и я връщат обратно на пазара?
  • 8 Гост

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "уайтнoйз":

    То, да е само това..... Те си мислят, че е като в апартамента - от всякъде те топлят съседите. Като свие студа на село и като се озъбят, че като им пляснат по една сметка 1200 лева зимата...... Като почне да скърца и поддава прояденият гредоред, замазан зад гипсокартона.... Като прокапе и покрива..... И като падне първият проливен дъжд, та вдигне нивото на подпочвените води и като плувне всичко........ А най-смешно е, кога градската мадама открие с ужас, че в тоалетната на село не можеш да си хвърляш мокрите кърпички, като в града. Тук последиците са много кални и все в твоят двор.
  • 9 Перо

    5 1 Отговор

    До коментар #5 от "Симо":

    Прав си! Освен написаното,мога да добавя и стандарта,възможностите за покупка на имот! Путин закри или силно ограничи соросизма,неолиберализма със съответните организации и структури, които генерират маргинали и спря опростачването на нацията,подобно на Орбан!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.