Last news in Fakti

26 Септември, 2013 09:37 2 772 4

Откриха имоти на Березовски за 500 млн. паунда

  • березовски-
  • луксозни имоти-
  • активи

Нови имоти на стойност 500 млн. паунда собственост на покойния руски олигарх Борис Березовски бяха намерени. Британското издание The Daily Mail смята, че бизнесменът е разполагал с достатъчно средства, за да погаси задълженията си и от тази гл.т. се съмняват, че той е сложил край на живота си поради финансови проблеми.

Като доказателство британските медии публикуват данни за наличието на луксозни недвижимости във Франция, както и бизнес активи на стойност значително превишаваща тази на дълговете му.

Сред новооткритите имоти са: луксозна къща на Ривиерата с парк от 35 акра, който се оценява на 200 млн. паунда; къща в южна Франция на цена 50 млн. паунда. Общата стойност на всички недвижими имоти е близо 500 млн. паунда.

Березовски също така е имал бизнес активи надвишаващи 300 млн. USD, съобщава друго британско издание – The Sunday Times. Също така руският олигарх е участвал в хотелиерския бизнес и е имал колекция от произведения на изкуството на обща стойност 50 млн. паунда.

Приживе Березовски е разполагал с активи на стойност 500 млн. паунда, което значително надвишава дълговете му по делата Аерофлот, Сибнефт и Русал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Калоян Велинов

    1 0 Отговор
    ДЪЛГАТА РЪКА НА КРЕМЪЛ.................
  • 2 трезво мислещ

    1 0 Отговор
    Няма прошка,държавата създава и държавата унищожава.Всичко това ми напомня как в България бяха раздадени едни куфари,а после бяха поискани обратно и който отказа да ги върне с полагаемото и се помисли за по голям и тежък от създателите си, отиде при свети Петър на кайве.
  • 3 ВИП АМГ

    1 0 Отговор
    putin machka
  • 4 Руснака Руския

    0 0 Отговор
    пък то - нищо общо. березовски го убиха англиски спецслужби, а не Кремъл. Путин ако искаше да го убие, щеше да го направи преди 10 години.