Last news in Fakti

19 Ноември, 2003 00:00 436 0

Мария-Луиза: Имотите са си наши

  • княгиня мария луиза
"Това са нашите имоти, те са били купени от дядо ми", така сестрата на премиера Сакскобургготски княгиня Мария-Луиза коментира поискания от Обединения блок на труда и Национално сдружение БЗНС Закон за реституция на царските имоти и мораториум върху вече върнатите. "Защо трябва да се отказваме от нещо - вие бихте ли се отказали?", възкликна княгиня Мария-Луиза. Според нея целта е да се критикува семейството. "Има хора, които нямат най-добрите чувства към брат ми и вие може да го видите", обобщи сестрата на Симеон.

Председателят на Народното събрание Огнян Герджиков получи вчера декларацията на Съюза на издателите на всекидневници срещу предвижданите промени в Наказателния кодекс, отнасящи се до държавната тайна. В документа се настоява текстовете за носене на наказателна отговорност при разпространяване на класифицирана информация от трети лица, вкл. и журналисти, да отпаднат. Въпросните промени бяха предложени от МВР, минаха през кабинета и бяха вкарани в парламента, който ги прие на първо четене. Сега предстои и второто им четене.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА