18 Ноември, 2013 09:00 12 677 1

5-те най-тузарски имота на пазара

  • imot.bg-
  • тузарски-
  • имоти

Най-луксозните апартаменти и къщи за продажба през изминалата седмица

Ограничено остава предлагането на луксозни апартаменти. На пазара се появиха големи имоти на шпакловка и замазка. Преобладаващата част от продавачите са инвеститори, които предпочитат да продадат апартаментите без луксозно обзавеждане, за да може клиентът да обзаведе дома си по свой вкус. Цената също е по-ниска, отколкото подобен имот луксозно обзаведен.

Ето и 5-те най-интересни предложения от сайт №1 за имоти - imot.bg и от сайта за безплатни обяви  - Bazar.BG:

1. Докторски паметник (София) – 500 000 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент, чиято разгъната застроена площ е146 кв.м, се намира на ул. „Оборище” с изглед към Докторската градина. В близост до имота има редица театри, опера, магазини, заведения, административни сгради. Имотът се състои от просторен хол с обособена холна част с окачен таван с акцентно осветление, трапезария и кухненски бокс с вградена червена кухня.

2. Център (София) – 540 000 EUR (виж повече)

Четиристайният апартамент е с площ 200 кв.м. Имотът се намира на втория етаж в напълно реновирана сграда и е един на етажа. Имотът се предлага след основен ремонт. Подменени са всички инсталации, дограми, врати и облицовки.

3. Морска градина (Варна) – 790 000 EUR (виж повече)

Апартаментът се състои от 4 стаи разположени на площ от 395 кв.м. Имотът е тип мезонет и е разположен в нова сграда в Морската градина и в непосредствена близост до морския бряг. На първите две нива са разположени холът, кухнята, спалните и баните с тоалетна, а третото ниво представлява озеленена тераса с площ 103 кв.м. В цената са включени две закрити паркоместа, централна климатизация, СОТ, видеонаблюдение.

4. Кършияка (Пловдив) – 220 000 EUR (виж повече)

Многостайният апартамент е с изложение във всички посоки и площ 173 кв.м. Имотът е с изградена мулти система за охлаждане и отопление, за филтриране на водата, за вентилация на хол, трапезария, дрешник, мокро помещение, бани. Дограмата на прозорците и вратите са тип златен дъб. Апартаментът е с външна и вътрешна изолация.

5. Лозенец (София) – 500 000 EUR (виж повече)

Апартаментът е с площ 482 кв.м. Намира се непосредствено до Южния парк и посолството на САЩ в луксозна сграда с денонощна охрана. Има възможност за промяна на предназначението на помещенията в имота и увеличаване броя на спалните.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1111

    0 1 Отговор
    До тук прогнозите (мечтите)на ,,Клуб 200 евро,, се разминават грубо с около 2500-3000 Е на кв.м!!!