Last news in Fakti

8 Декември, 2013 08:57 19 266 3

Излезе брой 1000 на "Софийски имоти"

  • софийски имоти-
  • вестник-
  • брой
Излезе брой 1000 на "Софийски имоти" - 1

Тази седмица специализираното издание „Софийски имоти” издава своя 1000-ден брой. Читателите, които си го купят, ще имат привилегията да държат в ръцете си и първия брой, издаден на 21 март 1994 г. Ще могат да направят своята равносметка какво се е случило на пазара на недвижими имоти за последните 20 години, какви са били цените тогава и сега; проблемите на гилдията в средата на 90-те години на ХХ в. и днес.

Първият брой на "Софийски имоти" е черно-бял с обем 16 страници, а главен редактор е Евтим Милошев, който днес е продуцент на редица телевизионни шоута.

„Софийски имоти” е първото специализирано издание, което събира на едно място офертите за недвижими имоти на действащите на пазара агенции, занимаващи се с покупко-продажба и отдаване под наем на недвижимости. Именно този факт превръща изданието в лидер на пазара за по-малко от шест месеца.

С годините вестникът се превръща в настолна книга за всеки сериозен брокер в столицата и за всеки, който търси да купи или наеме жилище. От 16 страници достига обем от близо 200 страници, от които половината са цветен луксозен печат. От изданието се ражда и най-големият сайта за недвижими имоти в България - imot.bg.

Днес „Софийски имоти” остава най-голямото списание за оферти в областта на недвижими имоти с над 7000 предложения за покупка на жилища, къщи, офиси, магазини и с над 2000 обяви за наем на различни видове имоти.


Брой 1 на "Софийски имоти"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 венци василев

    0 0 Отговор
  • 2 Иракли Иракли

    0 0 Отговор
    Успех,хора и НИЕ с вашето протежение ,дано продадем !!!!!!!
  • 3 Бай Иван

    0 0 Отговор
    Този брой има ,вече антикварна стойност и може да се изкара някой лев!