19 Декември, 2013 15:48 2 370 1

Най-сполучливата Коледна украса

  • коледа-
  • украса-
  • лозенец

Духът на Коледа е възможен само тогава, когато около нас всичко напомня за предстоящите празници. Украсените сгради, светлините, разноцветните лампички, елхите по магазините и заведенията, са задължителни в края на годината. Коледната украса може обаче и да донесе и полза за подобряване състоянието на града. Как? Това може да стане ако участвате в конкурса организиран от столичния район „Лозенец”. Единственото, което се иска за участие е да снимат украсена сграда, кафене, заведение или ресторант на територията на квартал „Лозенец”. В конкурса могат да участват както физически лица, така и фирми.

Периодът, в който може да изпращате снимки на e-mail [email protected] или да ги споделяте във Facebook страницата на общината - http://on.fb.me/1dRtHIP, е от днес – 19 декември до 19 януари 2014 г. Авторът на снимката получила най-много харесвания за обявения период ще спечели възможността да направи нещо красиво в полза на жителите на района на стойност 500 лв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 omnia mea

    0 0 Отговор
    Браво, чудесна инициатива! Весели празници на всички!