Last news in Fakti

21 Юни, 2004 00:00 4 817 0

Нова афера след делото с Халите

  • триадица
По мистериозен начин в края на 1999 г. пазарът срещу столичния хотел Хемус, собственост на общинската фирма Триадица, се прехвърля в частни ръце. 75 на сто от апетитното парче заедно с 89 магазина преминава под опеката на "група физически лица", регистрирали Триадица-приват АД. Цената на сделката за 75% от привлекателния пазар срещу престижния столичен хотел е 6.001 млн. лв., 90 на сто от които са платени с компенсаторни записи. Сделката е санкционирана и от общинските съветници на София.

Веднага след приключването й фирмата купувач се преименува от Триадица-приват на Авеста трейд. Акционери в последната са група физически лица. Управляващи са Асен Димитров Каролев, Доли Петрова Трендафилова и Юлиян Иванов Георгиев.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА