Last news in Fakti

7 Март, 2024 09:00 6 030

Отваряемите системи Е50 и EW70 променят дома със своята визия за устойчивост, високо качество и доказана функционалност

Отваряемите системи Е50 и EW70 променят дома със своята визия за устойчивост, високо качество и доказана функционалност - 1

Разчупвайки по деликатен начин монотонността на сградите алуминиевите решения на ЕТЕМ могат да превърнат всеки дом в живописна мозайка от елегантни линии и форми. В същото време алуминиевите врати и прозорци са не просто елемент от функционалността на сградата, те са възможност да променим средата, в която живеем и да постигнем висока енергийната ефективност. Качествените решения от алуминий предоставят комфорт, лесна поддръжка и издръжливост, откликвайки на нуждите на всеки съвременен човек. Отговор и на най-взискателните изисквания са отваряемите системи на ЕТЕМ – плъзгащото решение E50 и прозоречната система EW70. И двете системи са ключ към създаване модерна среда, в която стил, устойчивост и комфорт се сливат в едно.

В днешния свят на възможности, всеки избор за дома е важен, а с алуминиевите системи той може да бъде едновременно практичен и израз на вкус. Затова отваряемите системи E50 и EW70 са се превърнали във водещ избор за премиум качество и максимален уют. Решенията от портфолиото на ETEM са достъпни, с лекота постигат модерна визия и висока енергийна ефективност. В съчетание с други технологии и системи на компанията, вие не просто разширявате границите на архитектурните иновации във вашия дом, а изцяло преобразявате средата и качеството на живот. Срещата на ноу-хау, въображение и прогресивно мислене ражда продукти като E50, EW70, както и подходящите за съчетаване с тях Е39, прозоречна система Е45, минималистична плъзгаща система ES64 Less Frame 2.0 и други.

Алуминиева система с прекъснат термичен мост EW70

EW70 е иновативно отваряемо решение с прекъснат термичен мост, което променя перспективата върху функционалността на прозорци и врати. Съчетавайки високо качество и множество ползи, тази система е предпочитан избор от собствениците на фамилни домове с двойно и тройно остъкляване. Фокусът е поставен върху повишаване на енергийната ефективност на вашия дом и предотвратяването на конденз вътре в помещенията. Профилите на EW70 са изградени със специално внимание към модерните тенденции и най-високите стандарти за товароносимост и стабилност, а това е гаранция за продължително удовлетворение от крайния продукт. Системата е достъпна в разнообразие от цветове и повърхности, с които да разкриете своята креативност и да създадете интериори и екстериори с уникален характер.

Система за плъзгане Е50

Системата Е50 е високотехнологично решение за прозорци и врати, което се отличава с функционалност и изтънчен дизайн. Оптимизираната система съчетава възможност за стандартно плъзгане или плъзгане с повдигане, предназначени да отговорят на всички специфични нужди за обособяване и разделяне на пространства във вашия дом. Оценена като лидер в своя клас, Е50 е една от звездите в портфолиото на ЕТЕМ. Системата се отличава с изключителна товароносимост на всяко крило, която гарантира дългогодишна и безупречна употреба. Е50 осигурява максимално естествено осветление в помещението, превръщайки се в предпочитан вариант за пространства, които визуално да изглеждат по-просторни. Възможността за използване на стъклопакети с дебелина до 38 мм и високата товароносимост позволяват приложението на системата в съчетание със стъкла със специална обработка, които повишават сигурността, звукоизолацията и устойчивостта на атмосферни влияния в дома.

Открийте своята вдъхновяваща идея

Може да видите едни от най-добрите прозоречни системи в реален размер в двата шоурума на ETEM. Същевременно компанията работи с доверени партньори и селектирани професионалисти за изработка на прозоречни решения, от които можете да поръчате самите системи и да получите експертни насоки и съвети.

Подробна статистика за средните цени на имоти в България по градове и квартали може да видите ТУК