Last news in Fakti

21 Февруари, 2014 09:09 24 027 12

Отлагат откриването на мола на Околовръстното шосе

  • sofia ring mall-
  • мол-
  • търговски център-
  • строителство

Първоначалните планове за откриването на Sofia Ring Mall бяха за 2013 г. След това датата за прерязване на лентата се отложи за края на пролетта на 2014 г. Най-новата информация обаче е, че се налагат промени в строителството заради един от наемателите и развлекателния център. Новата дата за откриването на търговския център, който се намира до мебелната верига IKEA на Околовръстното шосе на София, е за есента на тази година.

В търговския център ще има над 200 магазина, игрална зала, кино. Паркингът е с капацитет от близо 3500 места.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джон Смит

    23 2 Отговор
    Места за харче бол! Ама заводи НЯМА!
  • 2 PROFESIONALISTA

    12 4 Отговор
    и въобще да не го открият най-добре ще бъде. Аман от завоеватели в тая държава, а къде да изкарват пари хората?
  • 3 скар фейс

    11 3 Отговор
    Хах, така си е. На гол тумбак чифте пищови. С 1-2-3...мола икономика не се прави.
  • 4 майор Костов

    9 3 Отговор
    Имам няколко мола. Всичките са отворени по график.
    Тези явно са аматьори.
  • 5 Veselin Todorov

    4 3 Отговор
    Моите 6-7 пък ги затварям по график.Стига ми толкова. Напечелих се.
  • 6 Дими Димов

    5 2 Отговор
    Хе-хе, само да отбележа за протокола, че има областни градове с поне 10-на огромни изоставени сгради, молове или търговски и административни центрове и полупрази работещи молове и търговски сгради...и още по-тъжно ще става в милата ни татковина, доста по-лесно е да си намериш добре платена работа някъде в Централна и Западна Европа, отколкото в България...тъжно, но факт.
  • 7 Бенжаменъ Глонти

    2 1 Отговор
    Този мол ще обслужва хората от затворените комплекси около околовръстното, те са по-богатички. Няма да се изненадам, ако във въпросния мол има магазини на по-лъскавите марки.
  • 8 Бай Иван

    2 3 Отговор
    В тези МОЛове е много скъпо, но хората ходят там заради разходката и не си дават сметка ,че ги обират като пладнешки разбойници.
  • 9 wulkan

    1 3 Отговор
    И сега какво ще правим - беда голяма. Прав е колегата - магазини колко щеш, обаче с какви пари се купува като народа не работи. Или работи обаче в сивия сектор. Не зная-предполагам. Ето казват че за година 40000 човека са останали без работа във фирмите. Откъде имат пари да пазарят тогава тия българи бе. Нещо съмнителна тая работа. И нещо друго, което менала неделя ми се наби така като впечатление. Като влязат в мола хората я купуват, или ако купуват основно промоциите, хапват(пак е по-скъпо разбира се от останалите места за хапване) но основното занимание на хората е д аходят между шаринийките и лъскавите витрини и да гледат. Суетня, особено при жените. Имах чувството, че така се добива едно чувство на елитарност, приобщеност към хубавите и лъскавичките неща, което дава едно чувство на елитарност. Фалшиво разбира се, защото какво ти елитарност при това наше положение. Като че ли хората се тъпчат в мола защото не им се иска да погледнат истаната в очите. Мола и лъскавите му кафенета, закусвални, хора и суета дава измамата, че си нещо, май за много от нас без да си това, за което се мислиш на такова място. На мен не че ми липсват доходи, но съм наясно, че те са нещо около средната хубост за България и са твърде променлива величина, твърде несигурни и твърде недостатъчни. Не зная какво правят хората с доходи около минимума. Така че е прав е колегата, какви молове, какви пет лева. Извинявам се че стана дълго, но основното което искам д акажа е: в България лип
  • 10 wulkan

    1 2 Отговор
    В Блъгария исках да кажа липсва реална и работеща, създаваща протукт икономика. Колкото щете молове да откриете. Къде е българското производство което да създаде продукт и възвращаемост на средствата. Китайско, индонизийско, Бержка, Мепжка и прочие, ама на нас съмо търгивия и туризъм ни пращат в развиващите се страни. В Румъния годиншия ръст за миналата година 5,4% в България 0,4%. Сега ми кажете за какво говорим. Не само американците, ами май и румънците не можем ги стигна. Това исках да кажа.
  • 11 Симеон Тасев

    0 2 Отговор
    колега точно румънците едвали ще е голям успех да ги стигнем
  • 12 ЛУД ЛЕР

    1 0 Отговор
    ЩОМ ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ СА ИЗПЪЛНИТЕЛ НА СТРОЕЖА ГЪРЦИТЕ ДА СЕ РАДВАТ ЧЕ ВЪОБЩЕ МОЛА ИМ ЩЕ ОТВОРИ НЯКОГА .НАЙ-НЕКАДЪРНАТА СТРОИТЕЛНА ФИРМА И НАЙ-НЕКОРЕКТНИТЕ ПЛАДЦИ. ЗНАМ ЗАЩОТО И АЗ СЪМ ИМ СПАСЯВАЛ Г.ЗА ТОЧНО НА ТОЗ МОЛ. НЕБЛАГОДАРНИ ИЗМАМНИЦИ.