7 Юли, 2014 15:09 2 682 0

Откриха трупа на моряка Емил Масларов

  • емил масларов-
  • моряка-
  • трупа

На 3 април 2014 г., по неизвестни до момента причини, капитанът на рибарския кораб „Одеса” падна зад борда

Намериха трупа на удавен човек, съобщиха от ОДМВР-Бургас.

На 5 юли 2014 година, в 10.38 часа, в полицията в Несебър, е получено съобщение за изваден труп на удавен човек от рибарски плавателен съд / РК № 41/, плаващ в акваторията на Несеберски залив.

Установено е, че това е 35 годишния Емил Масларов от Поморие, който падна зад борда от собствения си кораб на 3 април тази година в морето крой Поморие.

Трупът на му е откаран за аутопсия в катедра "Съдебна медицина" към МБАЛ – Бургас.

Факти.Бг припомня, че морякът е в неизвестност от 3 април 2014 година. На тази дата, в 20 часа вечерта, по неизвестни причини, капитанът на рибарския кораб „Одеса” падна зад борда. Инцидентът стана източно от Поморие. Усилията на спасителите да открият моряка останаха безуспешни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА