6 Август, 2014 10:31 1 668 0

Мъж убит с брадва в Добринище

  • убит-
  • мъж-
  • брадва-
  • добринище

Главата му била разцепена на две

Жестоко убийство потресе Добринище тази сутрин, съобщава онлайн изданието struma.com.

Призори в дома си окървавен и мъртъв бил намерен 42-годишният Йордан Г., а главата му била разцепена на две с брадва, намерена на местопрестъплението.

Задържана е майката на Йордан, която е първият свидетел. Тя открила мъртвия си син. Полицията я вкара за разпити, тъй като има съмнения, че жената е разказала версия, която не издържа.

Според нея, синът и е бил убит от двама мъже, които избягали. Това са оскъдните подробности по убийството, по което полицията работи. На място е и новият директор Васил Митов. Разпитват се съседи на Йордан.

Всички са единодушни, че Йордан е злоупотребявал с алкохола, биел майка си, бил агресивен и зъл.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА