Last news in Fakti

6 Август, 2014 18:37 2 177 1

Майката убила с брадва сина си в Добринище

  • добринище-
  • брадва-
  • убийство-
  • горица галчева

Възастната жена е направила пълни самопризнания

Полицията разкри убийството, станало тази нощ в Добринище: майката стоварила с все сила брадва върху главата на осиновения си син и го умъртвила, съобщи Struma.com.

Жената направила пълни самопризнания, образувано е досъдебно производство, полицията е събрала нужните доказателства за повдигане на обвинение срещу 70-годишната Горица Галчева. Справка сочи, че многократно жената е подавала сигнали в полицията за системен тормоз, полицията задържала побойника Йордан, но после майчиното сърце не издържало и тя се отказвала от жалбите си срещу него.

Така до снощи, когато след поредния скандал Горица грабнала брадвата. Първо - за да се брани от юмруците на Йордан, и после - от "срамните работи", които й говорел. Това разказала жената пред полицаите.
Около обяд Горица изпаднала почти в шок. Разплакала се и детайлно разказала подробностите около кървавата драма. Първоначално шокирана от това, което е извършила, жената се опитала да заблуди полицаите, че видяла двама да бягат.

Вероятно днес Окръжният съд ще заседава по дело за гледане на мярка за неотклонение на Горица. В младостта си тя е лежала в затвора за финансово престъпление.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Иван

    3 0 Отговор
    Ми жената се е оплаквала ,но никой не я е зашитил , къде ни е полицията и за какво и плащаме?