Last news in Fakti

6 Август, 2014 19:48 2 159 1

ДАНС отведе шефа на ДАИ - Велико Търново в спецакция

  • данс-
  • велико търново-
  • даи-
  • арест-
  • петър петров

В спецакцията са участвали необозначени автомобили на Държавната агенция за национална сигурност, патрулни коли на областната полиция и специализираната кола на Криминалистична лаборатория

Служители на ДАНС влязоха в офисите на Държавната автомобилна администрация във Велико Търново, съобщи Дарик радио.

В спецакцията са участвали необозначени автомобили на Държавната агенция за национална сигурност, патрулни коли на областната полиция и специализираната кола на „Криминалистична лаборатория".

Според очевидци е бил отведен шефът на регионалната дирекция на ДАИ Петър Петров.

Няма официална информация за причините за операцията, нито дали има задържани и по какви подозрения.

Новият министър на транспорта Николина Ангелкова е обещала администрацията да окаже пълно съдействие на разследването. Ще бъде назначена и вътрешна проверка, увериха от пресцентъра на ведомството.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 PROFESIONALISTA

    0 0 Отговор
    Познайте кой вече е на власт, щом започнаха показните акции...