Last news in Fakti

15 Септември, 2014 13:32 2 019 1

Среднощна гонка между пиян с джип и полицаи в Самоков

  • пиян-
  • самоков-
  • гонка-
  • джип

Друг пък шофира с 3,38 промила във видинско село

Пиян шофьор на джип удари автомобил, събори ограда и се заби в дърво в гробищния парк, докато се опитваше да избяга от два полицейски патрула в Самоков. Друг пък беше заловен да шофира с 3,38 промила алкохол в кръвта около читалището на видинското село Гъмзово, съобщиха от МВР.

На 14 септември, минути преди полунощ, на бул. „Искър“ в Самоков, автопатрул подал знак със стоп палка на автомобил „Nissan Patrol“.

Водачът обаче не се подчинил на полицейското разпореждане и продължил да се движи.

Незабавно били предприети заградителни действия с участието на втори автопатрул.

В опита си да избяга от униформените „Nissan“- ът ударил паркиран автомобил на ул. „Константин Фотинов“, продължил към наблизо намиращия се мотополигон, блъснал се в металната му ограда, преминал през мотопистата и се ударил в дърво в гробищния парк.

При задържането му 27-годишният водач от Самоков, веднага бил тестван с дрегер, който отчел 2.37 промила алкохол в издишания въздух.

След отказ да даде кръв за изследване мъжът е задържан за 24 часа и срещу него е започнато бързо производство.

На 13 септември 2014 година в 22.20 часа, пред читалището в село Гъмзово е задържан 42-годишен мъж от селото за това, че е управлявал лек автомобил  "Opel Astra", с врачанска регистрация с  3,38 промила алкохол в кръвта.

На 14 септември 2014 година в полицията във Видин срещу него е започнато бързо производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 иии

    0 0 Отговор
    товарен автомобил „Nissan Patrol“.?!

    Или по-скоро е джип?!