Last news in Fakti

16 Септември, 2014 17:25 1 691 0

Пияният от среднощната гонка в Самоков остава в ареста

  • пиян-
  • гонка-
  • самоков-
  • ареста

Установено е, че управляваният от него автомобил е противозаконно отнет

Арестът на пияния водач, опитал  да избяга от полицейската проверка в Самоков на 14 септември, е удължен на 72 часа, съобщиха от МВР.

В хода на проведеното разследване по случая криминалистите открили, че същият е отнел противозаконно джипа „Nissan Patrol“, който управляваше под въздействието на алкохол, от улица в Самоков минути преди да бъде спрян за проверка.

Криминално проявеният и осъждан самоковец е привлечен като обвиняем за извършено престъпление и му е наложена мярка за неотклонение „задържане под стража“ за 72 часа.

Факти.БГ припомня, че в неделната нощ водач на „Nissan Patrol“ катастрофира няколко пъти в опит да избегне полицейска проверка.

След като не спрял на подадения му знак със стоп палка, автомобилът бил последван от полицейския автопартул.

По време на гонката беглецът ударил последователно паркиран автомобил, металната ограда на мотополигон и завършил със сблъсък в дърво в гробищния парк на Самоков.

При задържането на водача станало ясно, че 27-годишният мъж е управлявал с 2.37 промила алкохол.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА