13 Ноември, 2014 15:03 1 110 0

Осъдиха убийците на свекървата на съдия Куцкова

  • надежда куцкова-
  • убийците-
  • свекървата-
  • съдия-
  • куцкова-
  • осъдиха-
  • станислав маламов-
  • велик корчев

Станислав Маламов и Велик Корчев получиха по 12 години и 6 месеца затвор

Две присъди от по 12 години и 6 месеца затвор постанови Софийският градски съд (СГС) за убийството на свекървата на съдия Нели Куцкова – Надежда Куцкова, съобщиха от Софийска градска прокуратура (СГП).

Осъдени за смъртта на 84-годишната жена са Станислав Маламов и Велик Корчев. Освен това Маламов и Корчев трябва да платят и по 50 000 лв. на наследниците на убитата.

По време на съдебното заседание Маламов и Корчев заявиха, че осъзнават грешката си и ще понесат наказанието, което заслужават.

Факти.бг припомня, че Надежда Куцкова беше убита в столичния квартал "Овча купел" на 31 декември 2013 г., по време на обир, малко след 22 часа.

Нападателите разбили вратата на жилището, след което нападнали възрастната жена като я ударили на няколко пъти. Крадците взели част от вещите в жилището и избягали. Вследствие на побоя жената починала.

След залавянето на Станислав Маламов и Велик Корчев, СГП повдигна обвинение срещу тях на 5 февруари 2014 г.

Обвинението е, че на 31 декември 2013 г. в гр. София, в съучастие като извършители, са отнели чужди движими вещи от Надежда Куцкова, с намерение противозаконно да ги присвоят, като са употребили за това сила, а грабежът е придружен с убийство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА