6 Февруари, 2014 12:16 1 960 0

Двама задържани за убийството на Надежда Куцкова

  • убийство-
  • надежда куцкова-
  • обир-
  • разкрито

Свекървата на съдия Нели Куцкова беше убита зверски на Нова година

Задържани са две лица за убийството на Надежда Куцкова - свекърва на съдия Нели Куцкова. Това съобщи на брифинг наблюдаващият прокурор Илиян Рангелов.

85-годишната жена беше убита при обир в столичния квартал „Овча купел”, малко след 22 часа на 31 декември 2013 г.

„По делото се работи усърдно от самото извършването на деянието. Установиха се 2 лица и вчера им беше повдигнато обвинение за грабеж, придружен с убийство. Задържани са за 72 часа. Утре Софийски градски съд ще гледа мярката задържане под стража. Към този момент не мога да обсъждам доказателства. Задържаните са Станислав Маламов и Велик Корчев, млади българи – на 26 години”, разказа прокурор Рангелов.

Двамата са криминално проявени за наркотици, кражби и грабежи. Единият от тях е осъждан за кражба. 

Двамата са установени доста преди задържането им, допълни директорът на СДВР Ивайло Спиридонов. Той подчерта, че особено важни са били първоначалните действия в района на местопроизшествието на колегите разследващи полицаи, както и служителите на оперативните звена на СДВР, които се занимават с разкриване на убийства.

Разследването е продължило до вчера. Използвани са всички средства, които биха дали възможност престъплението да се докаже в пълнота. Утре доказателствата ще бъдат представени в съда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА