20 Ноември, 2014 11:14 1 230 1

Срязаха гумите на 11 автомобила в Стара Загора

  • срязаха-
  • гумите-
  • автомобила-
  • стара загора

Срязаха гумите на 11 автомобила в Стара Загора, съобщиха от полицията в града.

Сигналът е получен на 19 ноември на тел. 112 в Първо РУП – Стара Загора. Автомобилите са се намирали на ул. „Г. Михайловски”, ул. „Христо Ботев” и ул. „Любен Каравелов”.

При посещение на място на ул. „Г. Михайловски” органите на реда установяват, че че неизвестно лице срязало по една гума на намиращите се там 8 автомобила: „Volkswagen Touareg”, „Mercedes A140”, на два леки автомобила „Peugeot 206”, „Audi 100/A6”, „Audi Q5”, „Mercedes S430” и „Ford Transit”.

На ул. „Христо Ботев” неизвестно лице е спукало две гуми на лек автомобил „BMW 350”,

На ул. „Св. Княз Борис” е спукана гума на „Chevrolet Trax”, а на ул. „Любен Каравелов” е спукана гума на „Mitsubishi Lancer ”. 

Образувани са досъдебни производства.

Факти.бг припомня, че на 16 ноември тази година, полицаи задържаха 36-годишен мъж от Елена за това, че е унищожил 23 автомобилни гуми на 3 товарни и 7 леки автомобила. Установено било, че на различни улици в града мъжът повредил гумите с шило, след употреба на солидно количество алкохол.

На 17 ноември пък, собствениците на 60 автомобила в Бургас откриха, че колите им са със срязани гуми и счупени стъкла и огледала. Като извършител на вандалщината беше задържан 27 годишен бургазлия, който твърдеше, че е повредил колите също под въздействието на алкохол.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мирослав

    0 0 Отговор
    Супер, и в София срязаха гумите на цялата улица, включително и на мойта кола 5 пъти. Ходих в полицията и ми каза, как да направят нещо срещу неизвестен извършител ?!?!