Last news in Fakti

21 Декември, 2014 11:41 2 062 1

72-часово задържане за убиеца от Цар Калоян

  • задържане-
  • цар калоян-
  • убийство-
  • прободна рана-
  • сърдечната област-
  • разград

26-годишният намушкал с нож съседа си заради изпотъпкани от добитъка му фиданки

Окръжна прокуратура – Разград, разпореди 72 часа задържане за извършителя на убийството в град Цар Калоян.

Сигналът за мъж с прободна рана в сърдечната област в близост до Пожарната служба в града бе получен в 17.20 часа на 19 декември. В автомобил Audi А6 бе открит в безпомощно състояние Ю.Н. на 32 години, който при транспортирането към Спешен център – Цар Калоян, почина.

От проведените оперативно-издирвателни действия бе установено, че извършител на деянието е М.М. - на 26 години от Цар Калоян, криминално проявен и осъждан.

Причината за саморазправата била, че жертвата пускал добитъка си да пасе в овощната градина на извършителя и те изпотъпквали фиданките.

Води се досъдебно производство по чл.115 от НК, съобщиха от Областна дирекция на МВР - Разград.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 0 Отговор
    СМЪРТНА ПРИСЪДА ЗА ТАКИВА КАТО ТОЯ ! ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНЕ СМЪРТНАТА ПРИСЪДА ПО ЗАКОН ! ТОЯ Е ПЪЛЕН СТРАХЛИВЕЦ С НОЖА ,КОЙТО ГО Е СТРАХ ТОЙ ВАДИ НОЖ!