Last news in Fakti

22 Декември, 2014 13:10 1 439 0

Хванаха близо 2,5 кг хероин в двойно дъно на куфар

  • хероин-
  • двойно-
  • дъно-
  • куфар

Установено е, че куфарът е собственост на португалска гражданка

Хванаха близо 2,5 кг хероин в двойно дъно на куфар - 1
Снимка: АМ

Близо 2,5 кг хероин в двойно дъно на куфар задържаха митнически служители от митнически пункт Калотина, съобщиха от Агенция „Митници“ (АМ).

В събота митничарите спират за проверка автобус, пътуващ по редовна линия от България за Испания. В рамките на проверката на багажа на всички пътници, митническите служители отварят кафяв кожен куфар. Под дрехите е открито двойно дъно, където в черен полиетиленов плик е опаковано бежово прахообразно вещество с тегло 2,494кг.

При направена проба с полеви наркотест веществото показва характерна реакция за хероин. Установено е, че куфарът е собственост на една от пътничките в автобуса - португалска гражданка.

Намереното вещество е иззето от разследващ полицай на ГДГП и е образувано досъдебно производство по описа на ГПУ - Калотина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА