Last news in Fakti

24 Декември, 2014 13:28 1 740 5

Втори случай на бит лекар в Перник за седмица

  • лекар-
  • перник-
  • спешна помощ-
  • бит

Ром се е нахвърлил срещу доктор и настоявал той да съживи вече починалата му съпруга

Лекар от Спешна помощ в Перник отново е нападнат и бит, съобщиха от zaPernik.com.

Ром от пернишкия квартал „Хумни Дол“ е пребил доктор Иво Велев. Той е настоявал Велев да съживи вече починалата му съпруга.

Линейката с д-р Иво Велев пътувала за адрес, когато била пренасочена към ромската махала в квартал „Хумни дол”. При пристигането на медиците обаче, само минута след като е бил подаден сигнала, пациентката вече е била починала.

Съпругът й изблъскал лекаря до стената и започнал да го бие. Крещял, че трябва да съживи жена му. Медицинската сестра, която също е била на смяна се уплашила и избягала. Веднага е подаден сигнал на 112, а на мястото е изпратена полиция.

Инцидентът е станал преди дни, но е бил скрит от медиите.

Факти.бг припомня, че само за последната седмица това е втория случай на бит лекар в Перник. На 22 декември тази година, пиян мъж се нахвърли да души доктор от Спешна помощ в града. Тогава полицията предотврати опитите за саморазправа и проявата на насилие над медицинския персонал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 krufx

    2 0 Отговор
    тези роми трябва да ги........
  • 2 Пламен Бакърджиев

    1 0 Отговор
    Кучето си лае - керванът си върви. Всеки знае тази поговорка. Това е БЪЛГАРКЯ на демокрацията, затова никой няма право да се сърди. Щом ни управляват ГЕРБ и ДПС .
  • 3 Ангел Ангелов

    1 1 Отговор
    Нима прокуратура и
    полиция не четат тези
    новини!? Докога тези
    цигани ще вилнеят и ще
    си мислят ,че са безнаказани!
    Сложете ги там където им
    е мястото!!!
  • 4 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    ДА ГИ БИЯТ
    НЕКАДЪРНИЦИ КОЛКО ХОРА УМОРИХА ОТ СПЕШНА ПОМОЩ
    ДА НЕ СЕ НАЛОЖИ ДА ВИКАШ
    КОЙТО Е ВИКАЛ ТОЙ ЗНАЕ
    И ПО ЛОШО ЩЕ СТАВА САМО НЕКАДЪРНИ ОСТАНАХА ТУК
    ЩЕ ВКАРВАТ ДОКТОРИ ОТ ДРУГИ ДЪРЖАВИ
  • 5 Батальон

    0 0 Отговор
    Тия Цигано,не ги е страх от нас,забравиха се вече - трай си - ще му се събере на Българина и тогава Господ да им е на помощ!Щом няма власт да те защитава,ще се защитаваме сами!