Last news in Fakti

25 Декември, 2014 09:21 2 105 7

Битият в Перник лекар: Има зачестяване на нападенията

  • лекар-
  • перник-
  • зачестяване-
  • нападенията

Той разказа, че същата сутрин е бил нападнат друг негов млад колега, който веднага е напуснал работа

Битият в Перник лекар: Има зачестяване на нападенията - 1
Снимка: Нова телевизия

„Зачестяват нападенията над лекари”, заяви пред Нова телевизия д-р Велев, който беше нападнат и бит в Перник от съпруг на починала.

Случаят е станал вчера. Линейката с д-р Иво Велев пътувала за адрес, когато била пренасочена към ромската махала. При пристигането на медиците, минути след сигнала, пациентката вече била починала.

„Жената беше изстинала, което значи, че е починала поне час по-рано”, заяви д-р Велев.

Съпругът на починалата обаче настоял лекарят да я съживи.

„Нахвърли се с юмруци, удари ме в областта на гърдите и слабините. Успях по някакъв начин да го спра, слязохме до линейката и му направих диазепам за успокоение”, разказа д-р Велев.

Той разказа, че същата сутрин е бил нападнат друг негов млад колега, който веднага е напуснал работа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 0 Отговор
    Абе тези м...ли Много се разгащиха нещо отново.По бай Тошово , време полицията ги биеше където ги свареше,и нямаше такива неща,а сега ги е страх от тях.Те бият полицаите.Малко власт ми трябва и ще ги оправя за 48 ч.,а пък нека Европата да вика каквото си иска.Не смееха да излязат от гетата си,а сега интеграция ще им правят.Търтейте ,с тйртеи.Само държавата источват,...Ама няма и някой сериозен министър да им се опре,по-сериозно и ще се оправят нещата.
  • 2 Ikonomist

    1 0 Отговор
    Чакайте сега белата лястовица. Един напуснал Лекар = поне 15 души на ден, при които линейка така и не пристига.
  • 3 808

    0 0 Отговор
    скъпи доктори,когато ви насочат към циганска махала просто не ходете,казвате че е фалшиво обаждане и токлова
  • 4 Монго

    0 0 Отговор
    Докато на докторите не почнат да раздават наред със стетоскопа /слушалките/ и по един "Глок" /да не се приема за реклама/, нещата няма да се оправят. Влиза в "маалата", излекува един и елиминира 2-3-ма буйстващи бабаита...

    Коментиран от #5

  • 5 808

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Монго":

    за кво да го лекува и да хаби патрони за други-в маалата няма улици,няма къщи,там няма нищо законно-значи няма такъв адрес и никой не живее там-така че за кво изобщо ходят до там,а и гориво се изразходва което струва пари взети от теб,мен и всички българи
  • 6 onq s konq

    0 0 Отговор
    Тия случки не само че няма да престанат,но и ще се увеличават със все по-драматична раэвръэка.И не правителството може да оправи нещата с помоща на полицията,а парламента-ПРОСТО БЪРЭА ПОМОЩ ТРЯБВА ДА СТАНЕ ЧАСТНА.А че нешата ще се оправят мигновено,няма съмнение-эвъни циганина на Б.Помощ-отиват не една,а 2 линейки...с "ултраси"!Пак эвъни-пак отиват...трети път няма да има!
  • 7 Зигихалито

    0 0 Отговор
    По бай Тошово време не знам , но ако знаете по времето на Хитлер какво са ги правили.........