Last news in Fakti

30 Декември, 2014 11:28, обновена 30 Декември, 2014 11:31 2 442 7

Братът на Стоян Балтов: Съдебната ни система заслужава ковчег за Коледа

  • стоян балтов-
  • убийци-
  • съдебна система

Близките му са сигнализирали, че това може да се случи в продължение на година

Майката и братът на убития преди шест години студент Стоян Балтов още тогава твърдяха, че убийците му ще изчезнат. Техните прогнози всъщност се сбъднаха, коментират от Нова телевизия. Двама от тримата осъдени на 18 години затвор, които в този момент би трябвало да излежават присъдата си, изчезнаха.

"Нашите сигнали за изчезването им започнаха от декември миналата година и продължиха до момента. Писали сме до главния прокурор, главния секретар на МВР, до Бойко Борисов. Сега очакваме те да не бъдат намерени”, коментира в „Здравей, България” братът на Стоян Балтов – Борислав.

"Отговорите на тези институции са, че не могат да направят нищо, докато не мине цялата процедура, която в нашия случай продължи шест години”, разказа още той.

Писал съм няколко пъти до главния секретар на МВР и главния прокурор. Оказа се, че те не са в състояние да спрат трима неграмотни, едва завършили 8 клас убийци. Ако бях Дядо Коледа, щях да купя ковчег на нашата съдебна система“, заяви младият мъж. 

Майката на Стоян Балтов Зарка Димитрова коментира, че убийците на сина й имат тежко криминално минало, а са били на свобода.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Диди

    5 0 Отговор
    Още един ковчег и от мен за "съдебната ни сестима"
  • 2 Янко

    4 0 Отговор
    Още 8 милиона ковчега.Крайно време е нещата да се променят!
  • 3 gost

    4 0 Отговор
    Най искренни съболезнования на близкита но в нашата родина всяко дело си има цена , а от думата -съдебна система ми се повдига в България такъв звяр няма.Избягали ,кой не се съмнявше в това.
  • 4 май

    2 0 Отговор
    ако съдебната ни система работи няма да има значение кой ни управлява,ама май ще останем без правителство
  • 5 5677

    2 0 Отговор
    Телефонна любов има между полицаи,прокурори,съдии и адвокати.Като ги сметнете колко са,като прибавите управляващите/бивши и настоящи/,после като ги умножите по 2 и ще видите ,че нищо никога няма да се промени.
    Достатъчно са да се възпроизвеждат в тази политическа система,наречена демокрация без да се съобразяват с народа.
  • 6 Десислава Димитрова

    1 0 Отговор
    момчето казва това което всеки от нас знае.трябва цялата съдебна система да се унищожи,не да се реформира,а на неино място да се създаде нова и първите подсъдими в новата трябва да са магистратите от старата!
  • 7 човек

    1 0 Отговор
    Ако зависеше от мен ,бих тествал цялата съдебна с-ма пред дедектора!?А?Как ви се струва-какви ще са резултатите?