Last news in Fakti

7 Януари, 2015 12:29 2 807 5

След 5 дневен запой руснак изби семейството си

  • руснак-
  • убийство-
  • семейство

Следователи стигнали до извода, че трагедията се разиграла около 5 часа сутринта на 6 януари

Полицията на Москва разкри зверско убийство. На 6 януари служители на реда откриват в апартамент обезглавен труп на жена и на седемесечно момче, съобщава Интерфакс.

Следователи стигнали до извода, че трагедията се разиграла около 5 часа сутринта на 6 януари. След петдневен запой главата на семейството се скарва със съпругата си, която е на 28 години. Семейната кавга преминава бързо в зверско убийство.

Осъзнавайки какво е направил мъжът опитал да избяга и да се укрие. Той обаче бил задържан на станция на метрото в сряда. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 любител

    0 3 Отговор
    Ей това са руснаците!

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ххх

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "любител":

    Американеца го прави това и без да пие.
  • 4 гост

    1 0 Отговор
    Да американците там е по лошо ! направо се изяждат ужас !канибали ! колко народ застреляха по училищата ! убийци 1-ва класа м...та им американска !
  • 5 Кобрата

    0 0 Отговор
    Луд човек...на руснаците си им е в кръвта да се напиват като КАЗАЦИ. Но струва ли си заради единият алкохол да убиеш семейството си и да си почерниш живота? Сега ще гние в пандиза и цял живот ще го гризе съвестта, на трезвен акъл друго ще мисли