Last news in Fakti

9 Януари, 2015 21:47, обновена 10 Януари, 2015 09:27 3 176 0

Заложническата драма и в бижутерски магазин в Монпелие

  • монпелие-
  • заложници-
  • обир

Заложническата драма се разигра и в центъра на френския град Монпелие, съобщава в. „Поан”. Въоръжен мъж взе за заложници две жени. След неколкочасови преговори, той се предаде.

Заложниците не са пострадали. По-рано френските правоохранителни органи отбелязаха, че вземането на заложниците в Монпелие по никакъв начин не е свързано с терористичните актове в Париж и е от чисто криминален характер.

Инцидентът обаче предизвика сериозна тревога у местните жители.

Нападението срещу бижутерския магазин било извършено малко преди да приключи работното му време.

Там имало две жени - служителка на бутика и съпругата на собственика му. След като обирджията загубил контрол над ситуацията, се барикадирал и взел жените за заложници.

В резултат на терористично нападение за последните три дни във Франция загинаха 17 души - 10 служители на изданието "Шарли ебдо", четирима заложници в магазин за кашерна храна и трима полицаи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА