Last news in Fakti

17 Януари, 2015 18:12, обновена 19 Януари, 2015 10:36 2 563 3

5-ма от групата за поръчкови убийства остават в арестта (Обновена)

  • група-
  • убийства-
  • арест

На 14 януари полицията направи зрелищен обиск в дома на Мила Георгиева

След близо 6-часово заседание специализираният съд реши да остави петима от групата за мокри поръчки в ареста. Шестият член Ангел Ангелов е освободен под домашен арест, за да може да се грижи за болното си дете. 

В Специализирания наказателен съд беше внесено искане от Специализираната прокуратура за задържане под стража на Мила Георгиева, Михаил Георгиев, Максим Кулишев, Георги Божилов, Ангел Ангелов и Мирослав Стоянов за ръководене и участие в организирана престъпна група, създадена с цел да върши престъпления.

Делото се гледа днес на обяд от Специализирания наказателен съд, съобщиха от съда.

Групата бе разбита при спецакция на ГД "Криминална полиция" и спецпрокуратурата в София. Като нейни лидери бяха посочени Мила и Мартин Георгиеви, майка и син. За Мила Георгиева се твърди, че е доведена дъщеря на бившия началник на митниците Христо Кулишев.

На 14 януари полицията направи зрелищен обиск в дома на Мила Георгиева в столичния кв. "Бояна". При обиска са открити и иззети множество наркотични вещества, основно марихуана, намерени са и оръжия. До този момент 8 души са задържани, сред тях са братът на Георгиева - Ангел Ангелов, бившият й мъж Михаил Георгиев и Максим Кулишев - син на бившия митнически шеф Христо Кулишев.

2-ма от престъпната група се издирват - синът на Мила - Мартин Георгиев и Пламен Цеков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пацо

    0 0 Отговор
    Хванете тези, които дават поръчките и ги вкарайте в затвора. Тези, които ги изпълняват нямат значение. Сега ще вдигнат цената за една поръчка с 1000 лв. и веднага ще си намерят нова група за поръчкови убииства. Просто си губите времето...
  • 2 Ице

    0 0 Отговор
    Пацо, хората способни на тези деяния са за доживонтен затвор без право на амнистия. А хора като тебе искащи мъст с убийство болл.Но колкото и да си пишем тука коментари всички знаем че затвор няма да има и случая ще се потули малко по малко както много случаи а ние ще забравим. Както се казва всяко чудо за дена.ЗАТОва трябва да се надигнем и да запалим пак правителтвото защото от него полза няма. Ако не искат да гласуват закони с които да си вкарат автогол политици поне да гласуват закон за неприкосновенната собственост, влезне ли ти с взлом да имаш право да го тепаш. Тогава аз ще гласувам с двете ръце
  • 3 blagoi4o

    0 0 Отговор
    джито ,мартин джито пуснете го пак на улицата