24 Януари, 2015 15:51 4 014 6

Бременна жена пострада при катастрофа

  • бременна жена-
  • пострада-
  • катастрофа

Товарен автомобил не е спрял на СТОП

Бус отнесе лек автомобил с бременна жена на кръстовището между главен път Варна - Русе и  Разград - Исперих.

Катастрофата стана около 10.30 часа. Товарният "Форд Транзит", управляван от 69-годишния Н.А. от село Йонково, се движел от Исперих в посока Разград. Не спрял на знак "Стоп" и отнел предимството на движещия се към Русе лек автомобил "Ауди А8", управляван от 25-годишния Д.Т. от Русе.

При удара пострадала возещата се в леката кола 21-годишна В.Т., бременна в деветия месец. След преглед в Разградската болница жената е транспортирана в МБАЛ-Русе.

По случая се води досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бхд БхД

    3 0 Отговор
    На Транзита му няма нищо както името си въври транзит без да спира.Дано на Беременната и бебето им няма нищо.
  • 2 Кобрата

    1 1 Отговор
    Да е*а и некадърниците, след 65 години трябва да им взимат книжката...изключение трябва да се прави само за професионални шофьори, които си вадят хляба с това и все още не са се пенсионирали, но им предстои да се пенсионират.

    Коментиран от #3

  • 3 ШПОРА

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Кобрата":

    Абсолютно съм съгласен с теб - просто като се изкара книжка, тя да важи направ0 до 65 години и край...
  • 4 Autohouse Randm

    0 0 Отговор
    Dano sa dobre.
  • 5 Красо Зелето

    0 0 Отговор
    За съжаление не спират катастрофите в милата ни родина. Родната полиция ни докара до това положение, дори и на "Път с предимство" да спреш и да се огледаш, някой "Транзитаджия" да не мине през теб. Дано момичето да е добре, и да няма проблеми с детенцето, че тоя пенсионер на буса, не го виждам с тази пенсия, как ще плаща за кръвнина ако нещо се прецака. Просто имаме Полицейска държава, но никой не работи, седят и чакат да им свърши смяната, топлят се в патрулките. Иска си масови проверки, и нещата ще се оправят. Народа просто няма страх от полицията и си правят каквото си искат. В града и извън него се кара с еднаква скорост. Да вземат да направят нещо, че България ходи на гибел, на ден умират повече хора, от колкото се раждат за 1 година.
  • 6 мармалад

    0 0 Отговор
    Къде го видя тук проблема с родната полиция ?Катастрофите стават 90% поради не спазване на правилника или употреба на упойващи средства.
    От къде да знае родната полиция че този мушморок с форда няма да спре на стопа.