6 Март, 2015 13:08 11 227 73

Задържаха убиеца на Вероника (Обновена)

  • вероника здравкова-
  • задържаха-
  • убиецът

Това е 40-годишният Илиян Здравков

Задържаха убиеца на Вероника (Обновена) - 1
Снимка: Фейсбук

Илиян Здравков е привлечен днес като обвиняем за грабеж, придружен с убийство, съобщиха от Прокуратурата.

40-годишният мъж е обвинен в извършването на това престъпление срещу 23-годишната студентка от гр. Никопол Вероника Здравкова.

Здравков е многократно осъждан и понастоящем спрямо него е налице влязла в сила присъда с наложено наказание „лишаване от свобода“. Издирван е за изтърпяване на наказанието.

Мъжът е от ромски произход и родом е от Мъглиж. В момента се провежда разпитът му с участие на служебен защитник.

Престъплението е разкрито след бързи действия на прокуратурата и полицията във Велико Търново, като първоначалните данни са получени след опит на обвиняемия да използва дебитна карта на жертвата.

Здравков е задържан за срок от 72 часа, като в момента се провежда разпитът му с участие на служебен защитник.

Той е заловен тази нощ в Горна Оряховица, като по непотвърдена информация е направил пълни самопризнания.

Илиян Здравков признал, че е проследил момичето и го нападнал в гръб. Ударил я със сатър по главата и взел дамската й чанта, в която по-късно намерил около 80 лева.

Водолази извадиха от водите на Янтра край село Първомайци оръжието, с което е извършено престъплението. В реката са открити и дамската чанта и личния телефон на момичето.

След убийството на Вероника, той разказал на свой съсед за извършеното, който по-късно го е издал.

Илиян Захариев работи в краварник в покрайнините на Горна Оряховица. На 28 февруари той отишъл във Велико Търново за да си търси работа като строител.

Мъжът е убил Вероника, докато е издирван, за да излежи наказанието си за нападение и обир над 18-годишно момиче от Русе.

Факти.бг припомня, че след тридневно издирване, на 3 март тялото на Вероника Здравкова бе открито във водите на р. Янтра, в района на жп гарата във Велико Търново. По случая се водише досъдебно производство за умишлено убийство срещу неизвестен извършител.

23-годишната студентка изчезна на 28 февруари вечерта. Информацията гласеше, че за последно е видяна в района на жп гарата в старата столица. По това време момичето се е прибирало от работа през безлюдната местност.

Потресени от убийството на студентката във Велико Търново група граждани организираха подписка, която внесоха в Общинския съвет. Инициаторите настояваха да се монтират осветление и камери в района от Автогара Юг до жп гарата в града, където е изчезнало убитото момиче. Предложиха още в тъмната част на денонощието районът да се обхожда от патрул на полицията. Хората се събраха и на протест.

Заради смъртта на момичето, което беше студентка в Стопанския факултет на Великотърновския университет, 5 март бе обявен за ден на траур със заповед на ректора на вуза. На сградите на Ректората и Стопанския факултет бяха поставени траурни знамена, а всички занятия утре ще започват с минута мълчание в памет на Вероника Здравкова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 yui87690eye

    3 0 Отговор
    Той е от ромски произход ?????????
  • 2 Бай хой

    5 0 Отговор
    Както се и очакваше римлянин. Докога тия уроди ще са на свобода и ще избиват Българите.
  • 3 stan

    3 0 Отговор
    "Служебния му защитник" да вземе да се застреля!!!КАК ГО НЕ Е СРАМ!!!ПОЗОР!!!
  • 4 Кобрата

    1 0 Отговор
    Ех тези м...ли, само трепане...само Хитлер ги оправя тях. Дърт б....к ще ходи да ограбва младо момиче. Такъв, когато и да му отрежеш главата от шията, все ще е късно...
  • 5 TODOR STOYANOV

    3 0 Отговор
    "РОМСКИ ПРОИЗХОД", ЗНАЧИ ПРОИЗХОЖДА ОТ РОМ(НАПИТКА), РОМА(ГРАД) ИЛИ СИ Е ОБИКНОВЕН ЦИГАНИН!АРЕ СТИГА ВЕЧЕ С ТВ "РОМ" ВЕ МАЙНА!ЖАЛКО, ЖАЛКО ЗА ХУБАВОТО МОМИЧЕНЦЕ!ВСЕ ПАК МИ СЕ СТРУВА ДОСТА ЛЕСНО ТОВА РАЗКРИВАНЕ И УДОБЕН ОБВИНЯЕМ: ЦИГАНИН, ОСЪДЕН, ИЗДИРВАН
  • 6 qqqq

    5 0 Отговор
    Убиецът е циганин рецидивист, лежал за убийство. Ако имаше смъртно наказание в България, момичето щеше да е живо. Ако стане гражданска война в България, една от причините ще бъдат циганите.

    Коментиран от #59

  • 7 баймангал

    4 0 Отговор
    Ромът е напитка с приятен вкус, а правилно е да се пише гнусен циганин беше задържан!
  • 8 Българин

    1 0 Отговор
    Запалете телефоните на Българският хелзинкски комитет Тел.: 02 943 4876, 02 944 0670, 02 943 4405
    Мобилни : 0884 152 641, 0884 156 726, 0884 149 354
  • 9 чужд

    1 1 Отговор
    Некомпетентно и неграмотно. Пише се "Задържаха убиецА на..." Освен това не може медията да приема като безспорно, че това е убиецът. Би трябвало да се каже:"Според полицията..." Ама то каквото им снесат ония с пагоните, това и пишат. Правете собствени разследвания бе, драскачи!
  • 10 ertyu

    0 3 Отговор
    ами да сте мислили с главата си като сте гласували за каво гласувате...

    Единствената партия която е за смуртно накзание е АТАКА.. докато си гласувате за куневи боковци костовци и др еврогейски така ще обуват м..лите българи за 20 лв джобна ...

    не ви е виновна държавата А тъпите мозъци на 80 % от българите
  • 11 трррр

    0 3 Отговор
    да докато гласувате за партии като ГЕРБ, РБ, ПФ, ДПС И АБВ който слугуват на еврогейската доктрина .така ще ви мачкат циганите

    Кога ще прогледнете че само атака ще въведе ред в ,,Демокрацията,,
  • 12 Майя

    2 0 Отговор
    И аз не искам да живея в държава с безгласни букви, които правят само това, което им се казва и нито се опитватда мислят, нито да кажат това което искат. Докато всички гледаме безучастно случващото се това ще продължава. Ние сами сме си виновни, че хората от ромски произход имат повече права от нас. Просто защото те си ги търсят, а ние не смеем да гъкнем.

    Коментиран от #13

  • 13 werty

    0 2 Отговор

    До коментар #12 от "Майя":

    ami setisa koq partiq ednistvena iska da promeni tova.. ne e nujno da se 4udi6 mnogo .... vsi4ki ostanali upravlqvaha 4e i po dva pyti i ne vzeha merki sre6tu ciganskiq teror
  • 14 вертъ

    0 3 Отговор
    да , в бежанския центур в Елхово държавата отпуснала 200 000 лева д аим купят телевизори , зателити перални , печки ......
    а българите от наводненията .. а пенсионерите ...управлява ни колониално правителство ..отворети си ушите какво говорят от атака ..почнах да гледам тв алфа и прогледнах .. истината е много брутална
  • 15 верТ

    0 0 Отговор
    така е да дават 200 000 за бежанци ..те не с аи бежанци а нелегални имигранти силямсити главорези ...
    а преди 3ти март съкратиха от 16 човека персонал на Шипка на 8 защото нямало пари за заплати ...сега паметника е и без охрана вече .. Инджев и Асен генов могат д аотифдат и с него да с е поругаят да го издраскат

    прогледнете наистина няма друга оправия освен АТАКА
  • 16 ertyu

    0 1 Отговор
    ами да сте мислили с главата си като сте гласували за каво гласувате...

    Единствената партия която е за смуртно накзание е АТАКА.. докато си гласувате за куневи боковци костовци и др еврогейски така ще обуват м..лите българи за 20 лв джобна ...

    не ви е виновна държавата А тъпите мозъци на 80 % от българите
  • 17 онзи

    2 0 Отговор
    До TРРРР БРРР И ти си избръмчал като най продажната мастия от политиците ДОЛЕН ЛИДЕРОВ ли му беше името , заслужи си двата лева който ти дават да му лъскаш задника тука но ние знаеме колко е продажен и на.ран темата е друга и не я вмирисвай и вие и м...лите сте за до стената.За жълти стотинки човек като тебе до какво падение стига.

    Коментиран от #18

  • 18 трррр

    0 2 Отговор

    До коментар #17 от "онзи":

    АМИ гласувайте си за партиите майки и нека да ва избиват м...лите за по 20 лв .хахахаха
    що са обаждаш без никакъв логичен аргумент незнам хахаха
  • 19 rekol

    0 0 Отговор
    kak za6to ..gerberastite nali o6te im e krivo deto ataka sys zlaten pryst im otne inerciqta sa qgonizirat v koaliciq .. ina4e moje6e d asi karat vttroiq mandat 3ta godina ve4e s pulno mnozinstvo ako ne be6e ataka predi edna godina

    Коментиран от #26

  • 20 stefan

    0 0 Отговор
    zashto chovek s vliazla v sila prisuda se razhojda svobodno i ubiva?!!!tova mai ne e mnogo normalno!nezabavno da bude vurnato smurtnoto nakazanie i tozi izverg da si poluchi zaslujenoto!!!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 християн

    0 0 Отговор
    по големи глупости не бях чел 100% не е тоя ами си измиват ръцете щото са тъпи убиство по особено жесток начин винаги има личен мотив и тя за тва е убита тва за рома с брадвата е за замазване на положението колко роми с брадви сте виждали из града никои няма да посмее да го направи защото са страхливи .а воленчо по голям ром от него нема

    Коментиран от #23, #24

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 сдфг

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "християн":

    няма да в .село мечка Беше направо чудо на чудесата много странооо цигани с брадва ..изнасилиха учителка и и итрязаха главата ..
    прецедент е циганин с брадва ..те само с бръснарски ножчета боравят
  • 25 профайлър

    0 0 Отговор
    Да бе, признал си, после някой отворко адвокат, от тия дето постоянно ги дават по телевизията ще го подучи да каже: "Ченгетата ме смляха от бой да си призная, ама не съм аз. Картата я намерих случайно в близост до мястото". И после такива като теб ще почнат "Ченгесарска работа, набедиха невинен човек, как пък без пинкод отишъл да тегли" и други велики умозаключения. Така на общ поглед всеки смята , че ще се справи по-добре от полицията и прокуратурата. Да , ама не. Журналята пишат така, защото са им казали , че си е признал.За сега това се знае. Да казваме , че не е той е същото като да казваме, че със сигурност е той. Съдът ще отсъди, а дотогава всеки може да казва мнението си и да критикува друго.
  • 26 Jesika

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "rekol":

    Вземи да млъкнеш бе, не те ли е срам да си правиш тук някакви агитации политически.....изборите минаха, ти на целогодишна заплата ли си при сидеров. Видяхме го и него що за стока е. Спри да пишеш глупости под всяка статия със сто ника, че ми писна да спамиш. Поне тук не пиши простотии. Тук става въпрос за убийство на едно младо дете, не е мястото да правиш пропаганда. СПРИ СЕ!!!!
    А за това момиче ми се къса сърцето, преди години така убиха племенника ми на 21 години беше и никой не си мръдна пръста да открие виновника... Надявам се да има наказани и осъдени за поредното гнусно престъпление. Почивай в мир мило момиче!

    Коментиран от #29

  • 27 съдията дред

    0 0 Отговор
    Ей, скапана държава е това, за един телефон и няколко лева мръсният м...л е затрил хубавото момиче!
    Още повече, че имал влязла в сила присъда, а се разхожда на свобода!
    Много трепане трябва на тази територия, ама много, само тогава ще се оправят нещата и всеки ще си върши работата.
    Излиза, че заради скапания съд и още по изродените ни закони, престъпниците се разхождат на свобода и продължават да убиват!
    Това ли са скапаните реформи, до кога ще гледаме безучастно, как убийци бягат не влизат в затвора и бягат в чужбина да се спасят от олигофренското ни правосъдие!
    До кога ще продължават нещата така! Субудете се бе хора!
    Лека му пръст на момичето!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 християн

    0 0 Отговор
    да християнин и се опитвам доколкото мога да съм добър човек.като чета има доста хора тука който не влагат грам мисъл .някои с малко мозък в главата да ми обясни при положение че ще и удари два шамара и ще и вземи чантата какъв е смисъла да я убива .1. да проверят защо всички са знаели че е опасно пък никой не е изпратил наи вероятно е имала среща и затова е тръгнала сама.2.100% е някои от неиното обкръжение някои ревнивец най вероятно

    Коментиран от #32

  • 31 321456

    0 0 Отговор
    Поздравления за модератора !
  • 32 съдията дред

    2 0 Отговор

    До коментар #30 от "християн":

    Пич, м...лите едно време убиха от бой учителя ми по физика, заради едно старо колело "Украйна" и 5 лв в джоба! Човека се прибирал от змедлския парцел на края на града.
    Така, че какво се чудиш?
    Това са животни, не са хора, за тях живота нищо не значи. Хванал я, задърпал и е нещата, тя сигурно се е съпротивлявала и изверга е приложил сила и ......, гадно ми става само, като си го представя.
    По жалкото е, че тоя изрод е трябвало да бъде в затвора, тъй като е имал присъда, а той не е.
    Това е проблема!
    Дори и да го осъдят, пак няма гаранция, че ще взлезне в затвора. За убийство в България присъдата е нищожна, даже ако убиеш дете на пешеходна пътека дават условна присъда.
    Който иска да живее в този Кенеф трябва да се научи да раздава сам правосъдие, защото правосъдие в тази територия НЯМА!
    Ако законите ни бяха ефективни и правосъдната система работеше, тази мръсна гад щеше да е в затвора и там да гние, вместо да убива беззащитни хора.
  • 33 християн

    1 0 Отговор
    и аз не ги харесвам ама не смятам че ако ги няма нещо ще се промени знаеш ли колко хора има пребити и ограбени всеки ден от наркомани със руси коси и със сини очи хиляди ,проблема е че озверяхме и станахме като животни побъркаха народа всеки ден убиват някои няма държава няма полиция всеки гледа да открадне само схеми не можеш да разчиташ на никой за 5лева ще се избием
  • 34 съдията дред

    1 0 Отговор
    Ами циганите са на дъното на хранителната верига, ако се проведат реални реформи ще освирепеят още и потърпевшите ще сме ние, обикновените хора. За това не им спират, нито помощите, нито здравната помощ, а и те се въдят все повече, за да взимат помощи. Получава се един омагьосан кръг. Държавата затъва все повече, а дъртите комунета не си мърдат пръста да проведат истински реформи, защото на тях им е кеф, все още, докато в един момент нещата не станат необратими.
    Българина е прекалено търпелив, а и по будните избягаха, вместо да останат в държавата и да решат проблема веднъж за винаги. Не е проблема в циганите.
    Надявам се скоро да имигрирам със семейството си, иначе нищо добро не ни чака, ще става по лошо.
    Бог да прости момичето!

    Коментиран от #37

  • 35 съдията дред

    2 0 Отговор
    Много дрънканици, много празни приказки, реформатори, европейски граждани, бла, бла, поредните халтури по телевизията от полит-актьорите, некадърни и корумпирани!
    Реформи в съдебната система НЯМА и резултатите са НАЛИЦЕ! Иначе по платените и манипулирани медии се фъчкат разни адвокати и прокурори и дрънкат "умни" приказки.
    Тая комедия я гледам вече 25 години и ми се повдига.
    Въпросните актьори само занаят да крадат, източват и лобират за олигарсите и десетата.
  • 36 християн

    0 0 Отговор
    най накрая едно умно момче браво
  • 37 Shmeker

    0 0 Отговор

    До коментар #34 от "съдията дред":

    Що? Ми да се хващат на работа.
  • 38 КТМ

    4 0 Отговор
    СМЪРТ ЗА ЦИГАНИНАААА!
  • 39 СТАЛИН

    6 0 Отговор
    ИМА ЦИГАНИ ИМА ПРОБЛЕМ НЯМА ЦИГАНИ НЯМА ПРОБЛЕМ.ТРЯБВА ДА ГИ ИЗБИЕМ ВСИЧКИ ДО ЕДИН АКО СРЕД ТЯХ ИМА ВСЕ ПАК НЯКОИ СВЕСТЕН БОГ ЩЕ ПОЗНАЕ СВОИТЕ И ЩЕ ИМ ОТДАДЕ ЗАСЛУЖЕНОТО.
  • 40 Фен на Съдията ФРЕД

    2 0 Отговор
    Жалко, че не си наистина съдия. Подкрепям на 100% казаното от теб! Ако имаше правосъдие и полиция в тази държава, м...лите щяха да си знаят мястото, а не да са най-сигурната електорална единица за всяка партия и компромисите с тях да са безкрайни! Само преди месец в София пратиха на съд един старец защото гръмнал младо цигане докато крадяло с авер в имота му!
  • 41 112

    0 0 Отговор
    Модератор , поздравления за бьрзата реакция !Банни му IP-то на тоя досадник! Тук не е място за пропаганда в полза на някоя партия !
  • 42 бвюв

    1 0 Отговор
    държавата плаща 5.80 лв на ден за отглеждането на гадовете, отделно разходка , спортни занимания и лекарски услуги. Защо да ходи човека по кофите за боклук? Там е като в пансион. Лежи , пърди , Телевизия , радио, книжки . Едно време ходеха с налъми и раирани дрехи. Сега са се опнали в дънки гожени якета , изкъпани обръснати. Каже ли им напреко някой надзирател нещо накриво-може да си загуби работата. Евала на Европейският съюз,в България няма престъпност- затова се махна смъртното наказание, щото сме продали душите си за европейските фондове който отпускат пари и не знайно къде потъват. 5.80 по 30 дни са равни на 174 лв, умножени по 12 месеца =2088 лв , ето това струва един убиец, крадец и зловредник на България. Закрила на децата плаща по 1.80 ст за едно сираче настанено в пансион.Нека си направим простата сметка Колко струваме като хора живеещи в нашата родина. Като какви израстваме? И когато има такива убийци и ред малоумни адвокати които пред съда говорят за личноста - престъпник и не се замислят ,че и на тяхната дъщеря или син може да се случи подобно нещо, дават съвети как да се спасят с минимална присъда като ги съветват да признаят вината си и им отпада огромна част от наказанието така ще бъде. Гова са обществено опасни за обществото хора, те излизат и правят ново престъпление за да се върнат в /санаториума-затвор/. Имам подобен случай , даже индентичен- Мръсника лежи и се жали по инстанции,че не му е конфортно в затвора, а откачения служебен адвокат е вдъхновен , че той ще се оправи и ще излезе от затвора разбрал грешката си след 25 год.Е искам да кажа и си задавам въпроса пуснат на свобода той- Мъжа - убиец, нямащ вече кой да се грижи за него , няма ли да посегне отново: на детето си след като е имал смелостта да убие майка му по особенно мъчителен начин. Живея вече две години, гледам неговото дете , а той уби моето! Страхувам се, че един ден той ще го направи. Затова искам да се върне смъртната присъда и такива изроди да се екзекутират публично. Виждайки това, тези дето са намисли такова нещо да знаят каво ги чака- смърт за смърт. Към родителите на ВЕРОНИКА-съпричастна съм . Не падайте духом, запазете силите си за кошмара в който ще живеете, бъдете силни. Предстой Ви да се срещнете с българското законодателство. А това е ужасно. Наистина то трябва да се промени!
  • 43 мими

    4 0 Отговор
    мръсни долни м...ли!!!!
  • 44 Vasik Atanasova

    2 0 Отговор
    ДАЛИ НЕ Е ПОСТАНОВКА ТОВА ДА КАЖАТ ЕТО НА КОЛКО БЪРЗО ГО ОТКРИХМЕ
    УБИ ТАКОВА КРАСИВО МОМИЧЕ
    АМИ НЯМАТ СТРАХ ЗА ТОВА ГО ПРАВИ М...ЛА И ТО НЕ МУ Е ЗА ПЪРВИ ПЪТ
  • 45 оп;лкйи

    4 0 Отговор
    сега дадоха по тв7 че водолази са намерили теслата, с която е убита Вероника,МИРИЗЛИВИЯТ ЦИГАНИН Е ПОКАЗАЛ САМ МЯСТОТО !
  • 46 краси

    5 0 Отговор
    Веднага с теслата да се издялка бесило и публично да се обеси този изверг. Няма нужда да се харчи нито лев за него , да яде да пие и да ползва тоалетна,десет надзирателя около него и да се чувства обгрижен. Такъв социолопад веднага на бесилото, преди това сам гроба да си изкопае, а не сега да си мисли че е публична личност.
  • 47 Dimitar Nikolov

    8 0 Отговор
    И сега какво излезе - осъден с влязла в сила присъда "лишаване от свобода" обаче долния циганин си е на свобода - ЗАЩО??!!! Трябва да убие и да използва кредитната карта на горкото момиче за да го заловят ли? Ако полиция и прокуратура си беше свършила работата да го прибере за първото престъпление сега момичето можеше да е живо, само че не е - мъртва е и цялата ни правосъдна система която позволява и малкото останали качествени деца в държавата ни да бъдат убивани от цигани и това да остава без справедливост. Проклети да сте продажни съдии и прокурори - вие сте истинските убийци !!!!
  • 48 199

    5 0 Отговор
    смърт за циганина гнусен,бавна,мъчителна и продължителна...с теслата пръст по пръст и кокал по кокал да се дялка...къде са сега тези "правозащитни организации" къде е този извратен хелзински комитет-кой ще защити тези хора от набезите цигански
  • 49 mediator37

    3 0 Отговор
    В предната статия писах и се оказах прав, че неизвестен изрод е убил това младо , невероятно красиво момиче, за да й ограби "50 лева".
    Изроът е циганин. Защо ли не се учудвам.
    Ще дойде време, когато ще колят синовете ни и ще изнасилват дъщерите ни групово.
    Защото ще са 10:1.
  • 50 Компанията

    4 0 Отговор
    Ето..........М....Л мръсен!........как да ги интегрираме и социализираме!...................в хората назрява и ще се случи!Ще се намери кой да инвестира!Макар да не се заличат като несполучливо човекоподобно на природата,част от тях да ги няма,а останалите да спазват законите!...........отиде си една БЪЛГАРКА от ръката на М...Л !
  • 51 jalko

    2 0 Отговор
    виновни сме всички ние! това е на първо място! после да се сърдим на политиците... няма смисъл от расова вражда! по принцип жестоките убийци не познават обичта! мозъкът им е увреден в ранни години... нямат любов откъм родителите... психясали са много лошо... смъртното наказание няма да ги спре, но ще намали драстично подобните случаи... няма да въведат строги закони, а напротив... дори ще намалят наказанието за причинена смърт... целта е напълно побесняване на жителите на тази страна, за да ги манипулират по различни начини и да ги управляват... всява се постоянно страх у хората, а уплашен човек лесно се подработва! единственият начин да се справите с проблемите е да излизате постоянно масово на протести!!!
  • 52 6666

    1 0 Отговор
    Преди няколко дни на тел. екран гледам Цветелин Кънчев , седнал в офиса си пред масивно бюро и спори с водещият . Кои са по големи крадци в БГ циганите или българите.Не зная с какви защитни тези ще излезе този човек след убииството на това младо момиче.Затова според мен , закона за убийство с ЦЕЛ ГРАБЕЖ или ИЗНАСИЛВАНЕ да бъде безкомпромисен и точен -смъртна присъда.Няма нужда от адвокатски тълковни изпълнения-ама той не е искал да я убие, тя се подхлъзнала и се ударила в главата.
  • 53 noetic

    1 0 Отговор
    Ако полицията си беше свършила работата и този.. си беше в затвора където му е мястото това красиво момиче щеше да си е живо!!!

    Коментиран от #60

  • 54 noetic

    2 0 Отговор
    Тази държава имам чувството, че защитава престъпниците и убийците и осъзнато унищожава малкото нормални хора! Всички престъпления виновните за тях са на свобода, под домашен арест или богати в чужбина!!! Как може 15 години да продължи едно съдебно дело за убийството на сестрите от Пазарджик!!! Това означава, че някой спи или не си разбира от работата както и политиците ни щом 25 години не могат да направят от една държава - държава то значи са супер некадърници! Да имаш толкова читав и образован народ и да го изгониш в други държави вместо това да го използваш и да се работи нормално!!! Как пък не разбраха, че като държавата работи добре ще има да крадат повече!!!
  • 55 9999

    3 1 Отговор
    Как може бе!!!! Гледам снимката..... толкова красиво момиче!!!! Как може бе, до кога ще ви търпим мръсни и долни политици!!!!!! Ей, идва ми да вляза в парламента когато всички са там, което е на парламентарен контрол и да ги изпозастрелям всичките!!!!!! Само така ще се оправят нещата.... простотията и безхаберието им няма край и ето берем плодовете вече... ще става още по зле защото заминават нормалните хора и става още по зле!!!

    Какви са тия хора не знам! Какъв човек трябва си да държиш държавата, да имаш възможността да промениш нещата и да седиш и да гледаш как се съсипва народа и убиват БЪЛГАРИНА, убиват му и духа и буквално го убиват............ Ей над 2 милиона Българи вече не искат да се връщат тук и още толкова търсят начини да напуснат!!!! Тия изроди горе в парламента какви животни са не знам!!!!! Тва са ей такива като този който е убил момичето за 80 лв.
  • 56 Възмутен

    2 0 Отговор
    На мен ми откраднаха 8-тонно ремарке...за 2 дни свърших работата на полицията, занесох им записи от камери, имам свидетел, който е видял и марката и номера на джипа, с който са го дърпали...и от родната ни полиция пак казват, че нямали доказателства, за да ги задържат. Добре, че този ром е бил достатъчно тъп, за да се издаде сам, че иначе на никой не пожелавам да опира до некомпетентната полиция!

    Коментиран от #61

  • 57 манчев

    1 0 Отговор
    г-да полицай защо не го самоубихте.
  • 58 cska sofia

    2 0 Отговор
    Policiyata e po tupa ot roma!
  • 59 диан

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "qqqq":

    с тия тука как да стане гражданска война?
  • 60 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #53 от "noetic":

    Тя полицията си е свършила работата, ама съда и законодателя не си е свършил своята! Стига сте обвинявали само полицията за всичко! Поне им оценете труда, че са намерили убиеца-м....л!!!

    Коментиран от #62

  • 61 Нехранимайко

    0 0 Отговор

    До коментар #56 от "Възмутен":

    Абе не те ли е срам да ни обясняваш за ремаркето си при такова жестоко убийство?
    Да беше прочел малко наказателно право да се ограмотиш, че не ченгелите съдят в тази държава!!!
    Жалко за момичето и добре, че са го заловили този миризлив циганин.
  • 62 НРБ

    2 0 Отговор

    До коментар #60 от "Гост":

    запомнете !!!!
    полицията е между чука и наковалнята !!!
    някой в държавицата ни изпълнява чужди разпоредби ...!!!!!!
    това го виждате години подрет ????????????????????
  • 63 gost

    0 0 Отговор
    Полицията работи.Сега да видим прокуратурата какво ще направи ,а и съдът на колко години ще го осъди този м...л.Бих препоръчал на семейството да събере 5000 лв и да го поръча този м...л,ако нямат толкова пари ще помогнем с каквото можем.
  • 64 некойси

    0 0 Отговор
    Добра идея е да изпълнят смъртна присъда (по не особенно хуманен начин) за назидание на останалите. Не може в бяла държава да убие човек за 80 лв. и да му се размине.
    При всички случаи м....ла трябва да умре.
  • 65 Santino

    0 0 Отговор
    Щом са хванали м....ла и е признал незнам какво чакат ? Да му се потрошат всички кости в тялото и докато е още в съзнание да бъде ПУБЛИЧНО екзекутиран !! Това е неправил е недопустимо - това не е престъпление , това е подигравка с живота и родителите на това младо момиче ! Докога ще се подиграват м....те и разни изверги с нас ! Бият и убиват безнаказано ! Някой трябва да прекара всичката тази сган през пещите на "Кремиковци " !!!!!
  • 66 Жоро

    0 0 Отговор
    Защо е бил на свобода?
    Как не са го открили преди това за да си излежи присъдата?
    Как така сега го откриха веднага?
    Тук отново някой не си е свършил работата в полицията!
    Никой пак няма да е виновен!
  • 67 Симион

    0 0 Отговор
    Полицията си е свършила работата след дъжд качулка.
    Защо е трябвало да го оставят да си повтори престаплението и този път да убие?
    Нека да се разследва в полицията как са го издирвали и кой точно го е издирвал,къде,колко пъти,на кой началник е докладвал и какви мерки са взети?
    Полицията е виновна.
  • 68 Мм

    0 0 Отговор
    Единственият начин да се оправим е ПУБЛИЧНА ЕКЗАКУЦИЯ , по националната телевизия , пряко предаване! Така се гради респект към закона , а не с условни присъди!
  • 69 Гост

    0 0 Отговор
    До 66 и 67: Вие двамата да не работите в съда бе???
    Полицията го е хванала, защото са знаели къде е, след като тъпия м...л се е опитвал да тегли пари с картата на горкото момиче!!!
    Тук вина нямат куките, защото съда го е осъдил и не е привел веднага в сила присъдата му докато той е бил на заседанието!
    За какво вземат пари тези от охрана на съдебната власт? Много е лесно да се оправдават само с ченгелите - на умряло куче нож вадят!!!
    Ама като ви гледам колко сте грамотни, явно сте точно от охрана на съдебната власт - неуки, нагли и безочливи!!!
  • 70 Иванов

    0 0 Отговор
    Това беше възможно най-гадния сценарий-ПРОСТ М....Л,да погуби тази Принцеса!!!Не че щеше да има оправдание който и да е друг.Но това е най-недопустимия.Ще си патим много от тази ЗГАН занапред,ако няма спешни мерки!!!Дори и ако се наложи и кастрация на тази паплач,въдят се като зайци,а Ние им плащаме издръжка за всяко следващо.И така се получава най-донопробния ,,материал''от който е Очевадно вече че всички страдаме.Бог да я прости.
  • 71 sinbad0

    0 0 Отговор
    Искам да прекарам 10 минути с него,да го разпитам как е станало точно........сами двамата в затворена стая.
  • 72 Ицо Багера

    2 0 Отговор
    Това мизерно изчадие ще го режа с бръснарски ножчета и лимон докато спре да мърда, докога тези кюнци ще направляват тая загубена държава?
  • 73 Компанията

    0 0 Отговор
    Ами да отидем на свиждане и да целуваме М....ЛА,за дето уби една бъдеща българска майка,а той ще създаде 8 м...лчета на
    социални помощи!ИЗРОДА му с изрод!