Last news in Fakti

12 Март, 2015 10:05 2 112 0

Двама загинаха в тежка катастрофа край София (Обновена)

  • двама-
  • загинаха-
  • тежка-
  • катастрофа-
  • софия

Трети е откаран в болница в тежко състояние

Двама са загинали в тежка катастрофа тази сутрин на Околовръстния път на София, съобщиха СДВР-София.

Сигнала за инцидента е подаден в 8.50 часа. Катастрофата е станала в района на разклона за село Войнеговци.

По предварителна информация е катастрофирал лек автомобил „BMW”. На място са загинали 18-годишно момиче и 26-годишен младеж, а 19-годишен техен спътник бил тежко ранен.

Предполага се, че причините за катастрофата са висока скорост и хлъзгавата пътна настилка. По непотвърдена информация първо колата се е обърнала по таван, а след това се е ударила в дърво и е смачкана до неузнаваемост.

По пътя към болницата обаче линейката с тежко ранения също е катастрофирала, съобщиха от СДВР-София. Тя се е ударила с лек автомобил "Ford" на кръстовището на бул. "Сливница" и ул. "Опълченска".

Шофьорът на линейката е с наранявания по главата, но е контактен. Той е откаран за преглед във Военномедицинска академия. Пострадал е и лекарят от спешния екип.

На място е пристигнал друг екип на Спешна помощ, който да откара тежко ранения от катастрофата в болница.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА