Last news in Fakti

3 Септември, 2011 14:02 3 372 0

Задържаха главния архитект на Каварна

  • каварна-
  • юлиян илиев, главен архитект-
  • десислав костов

Четирима служители на община Каварна са задържани в ареста, съобщи за Дарик областният координатор на партия "Ред, законност, справедливост" /РЗС/ Кирил Костов. Сред тях са главният архитект на общината Юлиян Илиев и началникът на служба „Териториално селищно устройство" Десислав Костов, каза още той.
Според Кирил Костов служители на Областна дирекция на МВР Добрич, съвместно с техни колеги от столицата, са провели акция в община Каварна, при която са обискирани кабинетите на задържаните. Има подозрения, че те са извършвали злоупотреби, но тепърва ще се разследва точно какви, каза още координаторът на РЗС-Добрич.


Директорът на Областна дирекция на МВР Добрич комисар Стефан Йончев отказа коментар по случая. Той заяви, че не може да каже дали е извършвана такава акция и че когато има какво да се съобщи, от полицията ще излязат с официално изявление.


Преди месеци от РЗС заявиха, че „има смразяващи и стряскащи неща от действителността на Добрич, които тепърва предстоят да бъдат изнесени. Има фрапиращи данни за нарушения в дейността на Областната дирекция на полицията в Добрич и за общински служители в община Каварна, чийто имотно състояние буди подозрения". От партията на Яне Янев тогава обещаха, че ще оповестят „данни за забогатяването на добрички политически лидери с имоти в община Каварна и за няколко сделки на територията на община Добрич, за които има факти, че не са коректно направени".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА