Last news in Fakti

23 Март, 2015 16:13 2 925 19

Пребиха с бухалка служител на "Паркинги и гаражи"

  • пребиха-
  • бухалка-
  • служител-
  • паркинги и гаражи

Той е бил пребит от собственик на автомобил, който не бил заплатил за почасово паркиране

Мъж, работещ в зоните за платено паркиране, който е продавал талони за „синя“ и „зелена“ зона, е нападнат и пребит в столицата.

В 11.40 ч. днес служител на "Център за градска мобилност" е бил нападнат от неизвестно лице при изпълнение на служебните си задължения. Контрольорът в "зелена зона" е работил в района на ул. "Антим Първи" по проверка на редовността на паркирането на автомобилите в зоната.

При обхода е констатирал автомобил с незаплатено почасово паркиране, чийто собственик е бил в близост до него. Водачът е потеглил с автомобила си, без да му бъде задържан със техническо средство тип "скоба" преди това. При продължаване на проверките си, служителят е бил засечен от същото лице в района на ул. "Цар Симеон", което го е нападнало с твърд предмет и е нанесло удари в областта на главата и крайниците.

Незабавно е подаден сигнал към полицията и в момента текат процесуални действия.

"Център за градска мобилност" осъжда нападението и ще предприеме всички законови действия спрямо извършителя за защита на пострадалия служител.

Пострадалият е настанен в болница с наранявания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МЕЧ0КА

    4 1 Отговор
    boi samo na teq obirdji
  • 2 по темата

    5 1 Отговор
    Със сигурност не е бил без вина служителя на паркинги и гаражи .
    Последния път двама от въпросната фирма щях аз да набия .
    Видяхаме ,че тичам с детето в ръце към колата и нарочно ми сложиха скоба т.к. "чакали 10 мин на студа заради мен и въобще не ги интересувало ,че съм с болно дете на ръце и че нямам пари за лекарства след като им платя глобата .
    Аз извадих крика свалих четирите болта ,свалих гумата и им върнах скобата със снимка .
    Единия тръгна да слага друга скоба и извадих стика за хокей от колата ,като му казах да заповяда .

  • 3 гражданин

    1 3 Отговор
    С такива неандерталци, като този с бухалката и този под мен със стика за хокей, тази държава няма бъдеще.
  • 4 по темата

    2 0 Отговор
    Има бъдеще с такива като теб ,който си мълчат и плащат глобите без да се интересуват ,че фирмата паркинги и гаражи е обявена на 2 инстанции за незаконна и ,че двама от шефовете и преди години са застреляни публично един след друг .

    Коментиран от #5

  • 5 Румен Янев

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "по темата":

    Човека е "гражданин" от северозападнала България и няма кола най-вероятно ... така че остави го !!! Скоби на обувките които си държи пред входната врата няма да му сложат !!!
  • 6 S Doichinov

    1 0 Отговор
    Кой виновен и кой не има кой да го установи.Плащаш и завеждаш дело като не си доволен.Само за сведение-побойника кара X5 и е имал талонче за зелена зона но не го е изтрил.Има пари за джип но не му се дава 1 лев за зелена зона.Типично по български.
  • 7 Илиян

    3 0 Отговор
    Ама да го беше използвал тоя стик....Преди месец ми сложиха скоба на ул.Оборище....ОК...не съм си платил зелена зона,НО докато изчаквах в едно кафе (навън беше -10) един прятел да ми донесе пари да си платя глобата,хората ми вдигнали колата с паяк със все скобата на нея.Накрая след като обиколих полувината наказателни паркинги ми взеха 96лв.(30лв.скоба - 60лв. - паяк 2лв зелена зона и 4лв такса паркинг) Е не със стик и бухалки ами направо цял танк бих и заврял на онова място.
  • 8 пострадал

    3 0 Отговор
    Трябва всички да излязат и да отидат пред кметството да питат оная даскалка Фъндъкова в чий джоб отиват парите събрани от тази зона.По какъв начин се поръчват паяците и колчетата.
    На две инстанции съда я обявява за незаконна и те пак продължават.Явно краденето не е малко и си струва усилията.А че от време на време някой нагъл техен служител яде пердах е обяснимо.Необяснимо е защо обаче полицията се задейства за някаква свалена скоба светкавично а когато ми откраднаха телефон за 400 лева ми казаха че кражбата била маловажна и нямало да я разследват.
    Аман от б...ци в тая държава няма отърване от търтеи и паразити.

    Коментиран от #14

  • 9 Димчо

    1 0 Отговор
    На мен пък по черноморието ми вдигнаха колата докато вечерях в рестурант .....Излезнах и ги питах колко пари искате да я свалите и те казаха 70 лв и аз ги оставих да я вземат .Навечерях се излезнах и отидох до съответния паркинг където ми е колата ,счупих бариерата пребих човека и пак си заминах .Нямате проблеми вдигаите ама трябва в софия всеки втори да си купи кола с ремарке и да видим какви бенбяни зони ще измисляте
  • 10 Димчо

    0 0 Отговор
    Возих се в Турски реис и имаше румсервиз безплатен кола кафета каквото поискаш това ти се сервира също и храна безплатна .Телевизори на всяка седялка имаше .Кой нормален му се живее в България ,хората за 1 лв са способни да отрепят някой това не са хора !!!

    Коментиран от #17

  • 11 Георги Алексиев

    0 0 Отговор
    ЦЯЛАТА РАБОТА СТАВА ЗАЩОТО СОФИЯ Е ПЪЛНА СЪС ЖИВЕЕЩИ ПО КРАИНИТЕ КВАРТАЛИ КОИТО ИСКАТ ДА ОТИДАТ В ЦЕНТЪРА С ТАРАТАИКАТА СИ И НЕ ИСКАТ ДА СИ ПЛАТЯТ ЗА ЗЕЛЕНАТА (СИНЯ) ЗОНА . ЕМИ ТОГАВА РЕШЕНИЕТО Е НЕ ИДВАИТЕ С ДАРАЦИТЕ СИ В ЦЕНТЪРА А СИ ХВАНЕТЕ ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ . А ЗОНИТЕ СА НАПРАВЕНИ ТОЧНО ЗА ДА СЕ ОГРАНИЧИ ДОСТЪПА НА ВСЕКИ РЕШИЛ ДА СИ ДОИДЕ С КОЛАТА !!!

    Коментиран от #13

  • 12 Георги Алексиев

    0 0 Отговор
    ЕДНО ВРЕМЕ ХОРАТА ВИКАХА В ЦЕНТЪРА НЯМА КЪДЕ ДА СПРЕШ НАПРАВИХА ГО ПЛАТЕН АИДЕ ЕТО ВИ МЕСТА СПИРАИТЕ . СЕГА ПЪК ПЛАТЕНИ И ИДВА ДРУГ ПРОБЛЕМ . В ВСЯКА ДЪРЖАВА ИМА ТАКИВА ЗОНИ . ДАЖЕ В ЦЕНТЪРА НА БЕРЛИН АКО НЕ КАРАШ ЧИСТО НОВА КОЛА С НАИ ВИСОКАТА ЕВРО НОРМА НЕ ТИ ДАВАТ ДА ПРЕМИНЕШ ПРЕЗ ЦЕНТЪРА КАМО ЛИ ДА ПАРКИРАШ
  • 13 пламен

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Георги Алексиев":

    значи според теб,щом човек не е от софия живее задължително в крайните квартали,кара таратайка?мисля,че описваш точно себе си...измислен ..кой знае какво умряло пежо караш на 20 години
  • 14 Илиян

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "пострадал":

    Със сигурност не отиват за големи заплати на служителите (поне не на обикновенните работници) Като отидох да си взимам колата от паркинага,можеш да се досетиш,че имах много голямо желание за ФУЛ КОНТАКТ със служителите там,но след 15мин.беснеене хората тихо и кротко ми обясниха,че са на заплата 250лв. и за съжаление те обират всичките негативи от работата си в Паркинги и гаражи
  • 15 TODOR STOYANOV

    2 0 Отговор
    И АЗ СИ ГИ МЛАТЯ ЯКО В ПЛОВДИВ!ПРЕДИ ВРЕМЕ СПРЯХ ДО СЪДА, БЪРЗАХ И ПОМОЛИХ "ЧОВЕКА" ДА ПЪХНЕ ТАЛОНА ПОД ЧИСТАЧКИТЕ!СВЪРШИХ СИ РАБОТАТА ЗА ОКОЛ 30-40 мин. И ВИЖДАМ ДВАМА СЕ ДУПЯТ НЕЩО ОКОЛО КОЛАТА МИ...ЛЕЛЕЕЕ, КАКТО ПИШЕ КОЛЕГАТА ИЛИЯН ПО-ДОЛУ ВЕДНАГА ФУЛ КОНТАКТ, НЯМА АМА, НЯМА МАМА ДВА ИПОНА ЗА 10 сек. ОНЯ, НА КОГОТО ПЛАТИХ СТОЕШЕ НА ДРУГОТО КЬОШЕ И ГЛЕДАШЕ, ТРЪГНАХ КЪМ НЕГО И ГО ПИТАМ КЪДЕ Е ТАЛОНА ТОЯ СТАНА СИВ, ЗАПОЧНА НЕЩО ДА МИ СЕ ПЕНИ, КАТО ГО ПОДПУКАХ СО КЮТЕК, ЧАК ДО МАРИЦА ГО ТЪРКАЛЯХ КАТО ПРАЗЕН ВАРЕЛ!ИЗЛЯЗОХА НЯКАКВИ СЪДИИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ ОТ НЯКАКВИ КАНТОРИ, ЗА ДА МЕ СПРАТ И ТЕ ГО ОТНЕСОХА БИЛИ ХОРА НА ЗАКОНА МИ ВИКА ЕДИНИЯ НА ТИ ЗА-КОН, НА ТИ ЗА МЕН!ОТ ТОГАВА НИКОГА НЕ ПЛАЩАМ НА НИКОГО!И НЯМАМ НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ С НИКОГО!АКО НЕ СТАВА СО КРОЦЕ, СО БЛАГО, СО МАЛЦЕ КЮТЕК, КЕ Я ОПРАВИМ РАБОТАТА!БИЙТЕ ГИ, АМА С МЯРКА!ВИНАГИ СИ ГО ЗАСЛУЖАВАТ!ЗА 1-2лв. СА ГОТОВИ НА ВСИЧКО ТЕЗИ ЛУМПЕНИ!АРЕ МАЙНА, ЧЕ МНОГО СЕ РАЗПЕНИХ ТРЯБВА ДА ПОБАЧКАМ МАЛКО

    Коментиран от #16, #18

  • 16 аз

    1 1 Отговор

    До коментар #15 от "TODOR STOYANOV":

    Браво майна!И кога го дават този сериал ,че ми стана интересно...
  • 17 BENZ

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Димчо":

    mi hodi v turcia be koi te zadarja tuk.
  • 18 BENZ

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "TODOR STOYANOV":

    haha tozi vic me razbi.
  • 19 Филип

    0 0 Отговор
    Боят настава, тупкат сърца ни -
    ето ги близо наште душмани.