Last news in Fakti

5 Април, 2015 16:18 24 916 9

Установен е физическият убиец на Татяна Стоянова

  • татяна стоянова-
  • физически убиец

Установен е физическият убиец на Татяна Стоянова. Началникът на кабинета на кмета на Пазарджик беше разстреляна на 12 януари вечерта пред дома си в областния град. За разплитането на показното убийство е помогнал биологичен материал от извършителя останал на местопрестъплението, съобщи БНТ.

В петък в отговор на депутатски въпрос вътрешният министър съобщи, че убийството на Стоянова е заради финасови интереси и полицията вече е разкрила няколко души, които са съпричастни към престъплението.

Румяна Бъчварова отказа обаче да съобщи повече подробности. Според източници от разследването покушението срещу Татяна Стоянова е поръчано от бизнесмен, който е платил сериозна комисионна, за да се сдобие с терен в центъра на Пазарджик.

Разследващите установили, че Стоянова е имала ключова роля в уговарянето на комисионната и предаването на парите. Въпреки че е платена сериозната сума, сделката се е провалила, атрактивният имот е купен от друг, а парите от тлъстия подкуп не са върнати. Разследването се води от Софийската градска прокуратура.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мдааа

    5 0 Отговор
    Бушона изгоря, лека и пръст. А главните играчи дали са разбрали намека?

    Коментиран от #3

  • 2 mediator37

    5 0 Отговор
    Вместо да раждат и гледат деца, нашите жени се правят на мъже- заемат постове, ръководят, полакомяват се, не преценяват добре и .... тъжният край идва. А заради преобладаващия брой жени на ръководни постове държавата ни си отива.

    Коментиран от #4

  • 3 некойси

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Мдааа":

    Редно е и главните играчи да понесат отговорност, иначе всичко ще е напразно.
  • 4 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "mediator37":

    Един път да се съглася с теб. Не, че имам нещо против жените, но феминизирането на Прокуратурата, съда и постовете в държавното управление, се извършва по креватен, а не по качествен принцип. Сегашната министърка на МВР е доста красноречив пример.
    По-лошото е, че това се налага от Еврогейския съюз - половината ръководни длъжности да се заемат от жени. Няма значение, че може да има повече кадърни мъже или повече кадърни жени, квотата е 50/50 - пълен кретенизъм!!!
    Иначе истината за Татяна Стоянова излиза наяве - един път като кривнеш да нарушиш закона и вземеш тлъст рушвет, очаквай да платиш с живота си ако се издъниш. Парите не растат по дърветата и тези придобити по нечестен път, винаги сменят собственика си по кървав начин!
  • 5 Хрисофор Карамфилов

    2 0 Отговор
    С много думи авторите на статията са обяснили ситуацията,като е можело и с две изречения.Корумпиран държавен служител бива убит, заради неизпълнена поръчка,от мутро-бизнес-интереси.
  • 6 иван

    1 0 Отговор
    Значи,правилно са я застреляли!!!
  • 7 Наско

    0 0 Отговор
    Вероятно нещата няма да приключат само със нея.Може би е била убита само за да сплашат по големите риби и да ги принудят да върнат неправомерно взетите пари.
  • 8 Само ЦСКА

    0 0 Отговор
    Нормално. Капитализъм. Свиквайте. По наше време такъв сценарий е невъзможен.

    Коментиран от #9

  • 9 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Само ЦСКА":

    Да, по твое време управляващите директно са взели всички имоти на хората. Ако е имало съпротива са ги стреляли докато са седяли да вечерят със семейството си. А след това децата им са могли да завършат максимум гимназия, затова и "елита" ни днес е на ниво селски бек.